Автор
Антония Михайлова

Бащини сълзи от любов: Брад Пит ще се бори за обичта на дъщеря си

Поредна звездна дъщеря в Холивуд реши да прекъсне тотално комуникацията с баща си. Шайло Джоли явно се е вдъхновила от примера на Сури Ноел. Припомняме, че единствената дъщеря на Том Круз се отказа от фамилията му, след като навърши пълнолетие. А ето че сега същото направи и любимата наследничка на Брад Пит.

След всичко това, сега със сигурност най-обожаваните холивудски асове ще трябва да положат доста усилия, за да си върнат любовта и уважението на дъщерите си.

View post on Instagram
 

Но за разлика от своя колега, който направи грандиозно шоу, прелитайки над стадиона, по време на закриването на Олимпийските игри в Париж 2024, Пит е готов на всичко, за да си върне благоволението и обичта на Шайло.

Според близък до актьора тази постъпка не е по негова вина. След скандалния развод с Анджелина, Брад така и не успя да възстанови контактите си с наследниците. Общите деца на двойката прекарват цялото си време с майка си, така че нормално е те да са възприели изцяло нейната позиция. Самата Шайло, виждайки колко болезнен е разводът на Джоли с баща ѝ, няма как да не подкрепи майка си, казва източникът пред "Дейли Мейл".

Според него за момичето било много трудно да приеме новия живот на баща си. Брад е в сериозна връзка с настоящата си изгора - Инес де Рамон, а и двойката вече мислела и за брак. Но през очите на Шайло това е истинско предателство, добавя източникът. Тя е убедена, че голямото им семейство се е разпаднало именно заради баща ѝ, казва още той.

В същото време Брад не губи надежда за подобряване на отношенията с нея и останалите му деца. Близкият до актьора отбелязва, че решението на дъщеря му да се откаже от фамилията му е разбило сърцето му. Но Брад не възнамерява да се откаже от битката с бившата си съпруга за общите им деца.

"Той знаеше, че това ще се случи, както и че не може да направи нищо по въпроса. Тъжно е, но за него обтегнатите отношения с децата му вече са норма", добавя той.

По думите му Пит винаги е готов да помогне на децата си, ако имат нужда от нещо. "Той уважава решението на Шайло. Брад я обича и каквото и да се случи, винаги ще вдигне телефона. Той ще бъде на линия за Шайло и всяко от децата му, когато имат нужда. Но от тях зависи да направят следващата крачка напред“, допълва източникът.

Брад Пит е съсипан, че дъщеря му се отказва от фамилията му
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Михайлова

Брад Пит е съсипан, че дъщеря му се отказва от фамилията му

Автор Антония Михайлова

18-годишната дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли е първото от шестте им деца, което официално променя фамилията си и се отказва от името на известния си баща. Тийнейджърката първоначално подаде молба за подобно действие през май навръх 18-ия си рожден ден.

Освен Шайло, Пит и Джоли имат още пет деца – 22-годишният Мадокс, 19-годишната Захара, 20-годишният Пакс и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиан. Всички те живеят при майка си, като общуването с баща им е ограничено до минимум. Част от децата дори не искат да разговарят с Пит, като Вивиан и Захара също се представят без неговата фамилия, но засега не са предприели правни действия като сестра си.