Автор
Ева Григорова

Инес де Рамон е готова да преговаря с Анджелина Джоли, за да разбере какво иска от развода с Брад Пит

Брад Пит не може да си намери място от щастие, след като повече от година е заедно с 34-годишната Инес де Рамон. Доста хора не предсказваха такова дълголетие на тяхната връзка, но двамата успешно ги опровергават.

Заговори се, че красавицата не държи на брака и не смята, че има нужда от пръстен, за да бъде сигурна в силните чувства на актьора. Това не е никаква изненада, особено като се има предвид, че той от няколко години преживява тежък развод - поредното доказателство, че понякога дори и бракът не може да задържи двама души заедно за дълго време, предава lifestyle.bg.

Инес вече има един развод зад гърба с актьора Пол Уесли и никак не бърза отново да сключва брак. Вместо това, Брад Пит и Инес де Рамон се наслаждават на любовта помежду си, а актьорът се радва на позитивната промяна, която тя му носи.

Американката не иска и да внася допълнителна драма в живота на 60-годишната звезда, затова и е направила всичко от себе си, за да стопи леда с бившата му Анджелина Джоли.

View post on Instagram
 

Оказва се, че Инес де Рамон е направила първата крачка към актрисата и иска двете да поддържат нормални отношения в името на децата им с Брад Пит. Освен това тя иска да убеди Джоли, че има сериозни намерения към мъжа, с когото тя все още не се е развела официално, и да ѝ покаже своята гледна точка.

Инес полага всички тези усилия преди всичко заради своя любим, който много страда от факта, че обтегнатите отношения между него и Джоли се отразяват и върху неговите с децата им, които чувства все по-далечни. Например след инцидента със сина му Пакс, който падна сериозно с мотора си, дори не е успял да се свърже с него, за да разбере как е.

В името на доброто на всички Инес де Рамон дори е готова да преговаря с Анджелина Джоли, да разбере какво наистина иска тя от развода с Брад Пит, а след това да убеди него да й го даде, за да се стигне най-накрая до финал на тази съдебна драма. Но дали актрисата ще отвърне на подадената ръка все още остава загадка за нас.

Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли е в болница след инцидент с електрически велосипед
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Синът на Брад Пит и Анджелина Джоли е в болница след инцидент с електрически велосипед

Автор Ева Григорова