Септември ви носи емпатия, емоционална откритост, силна чувствителност и креативност. Свържете се с вътрешния си свят и преоткрийте емоционалната си дълбочина. Време е да приберете рогата и да покажете на света по-меката и нежна ваша страна. Сега е прекрасен период да се докоснете до интуицията си, да изразявате смело чувствата си и да подхраните творческите си идеи и начинания. Задълбочете връзките с любимите хора, бъдете искрени и открити. Независимо дали чрез изкуство, водене на дневник или просто прекарване на време сред природата, обърнете внимание на емоциите си и им позволете да ви преведат през този месец. 

През септември ще се радвате на купони, празненства, социална стабилност и радостни мигове. Отбележете важните събития, полейте всеки повод и се насладете на компанията на любимите хора! През този месец ще берете плодовете на труда си, затова е редно да се наградите за успеха и упоритата работа. За вас е изключително важно да изградите около себе си спокойна и хармонична среда, затова обърнете специално внимание на близките си. 

Вселената ще внесе справедливост и баланс в живота ви през този месец. Помогнете на процеса и помислете къде трябва да възстановите хармония и какво да подобрите, за да го направите. Анализирайте добре действията си, коригирайте където е необходимо и се уверете, че всяка ваша крачка е в унисон с вашите ценности и амбиции. Подредете приоритетите си! Намерете равновесие между работа и забавление, емоции и логика. Винаги гледайте да вземате честни и справедливи решения.

Септември ще ви сблъска и с предизвикателства, затова е от изключително значение да бъдете здраво стъпили на земята и да премисляте всяка стъпка напред. Ще бъдете откъснати от практическата си страна и ще ви е трудно да превърнете идеите си в реалност. Не се увличайте в идеализъм, фантазии, не бъдете наивни и се опитайте да свалите розовите очила през този месец. Заемете се с всеки практически детайл, необходим за постигане на вашите цели. Доверявайте се на мозъка, а не на сърцето и намерете начини да пренесете мечтите си във физическия свят без да надскачате ограниченията му.

Септемврийски тароскоп за зодия Овен
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Овен

Автор Мира Маринова