Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Риби, през септември ви очаква силно завръщане към реалността

Скъпи Риби, през септември ви очаква силно завръщане към реалността. Може да се чувствате разочаровани от несбъднатите си мечти и да мислите, че нямате време да постигнете кариерните си цели. И все пак, потапянето в положителна среда ще повдигне настроението ви. 

Плановете ви са ясни, но целта е още далеч. Трябва да направите много повече от очакваното, за да осъществите плановете си. Най-важната задача през този месец е да откриете какво искате да постигнете. Стремежът, който чакахте да излезе на повърхността, сега има шанс да пробие! Възползвайте се от възможността, няма да съжалявате. Може да почувствате, че плувате срещу течението в края на месеца, но не позволявайте това да ви откаже. Имате силата да преодолеете всякакви препятствия и малко съпротива няма да ви спре.

Ще бъдете твърде разсеяни през месеца. Всеки иска по една малка част от вас и това е достатъчно, за да се почувствате сякаш хабите енергия. Опитвате се да угодите на всички, но в същото време трябва да следвате собствения си път. Докато мислите за другите, не забравяйте за собствените си интереси, защото имате същото право на щастие като всички останали.

Може да сте малко стресирани в личния си живот. Ще се случи нещо друго, което ще отнеме волята ви за изпълнение на важни задачи, но и за други дейности. Вие сте стояли на пътя на любовния си живот, но сега мъглата се вдига и можете да виждате по-ясно нещата. Всичко, на което сте се надявали в любовния си живот, ще бъде на една ръка разстояние и този път няма да се поколебаете да се оставите да бъдете завладени от любовта. Помислете обаче внимателно за вашите желания и страхове, когато става въпрос за връзки, преди да се втурнете в сериозна връзка с някого.

Водолеи, през септември ви очакват нови приключения и преживявания
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през септември ви очакват нови приключения и преживявания

Автор Астролог - Ивелина Пенчева