Септември месец ви носи увереност, харизма и пламенна страст за живот. Лятото при вас сякаш не приключва, а тепърва започва! Присъствието ви няма да остане незабелязано, често ще бъдете поставени в позиция на власт и влияние. Лесно ще вдъхновявате другите и бързо ще постигате целите си. Бъдете все така ентусиазирани и решителни, имайте вяра в способностите си и поддържайте позитивна и проактивна нагласа!

В кариерен план месецът ви носи израстване, предвидливост и добро планиране. Намирате се на ръба на нови възможности и растеж, пред вас ще се отворят много нови врати. Сега е моментът да погледнете напред и да структурирате бъдещите си начинания. Усилията ви ще започнат да се отплащат и можете да очаквате съвсем скоро да видите резултатите от упоритата си работа. Този месец е пасивен, стратегически и преходен за вас – няма да вземете решения и да видите резултати, но ще получите много опции и алтернативи. Дръжте си очите отворени за нови възможности и бъдете готови да действате, защото много скоро ще настъпи подходящият момент. 

@woman.bg Близнаци, погрижите се за емоционалното си здраве ❤️‍🩹♊️ #taroskop #тароскоп #gemini #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Idyllic jazz bossa nova with piano and guitar(1298871) - TAKANORI ONDA

Септември ще бъде муден и тромав, което на моменти ще ви накара да скучаете или да се нервирате. Ще се почувствате малко неспокойни или неудовлетворени, защото нищо съществено няма да се случва. Може би се фокусирате прекалено много върху това, което ви липсва, вместо да оценявате това, което притежавате. Ще имате много свободно време, затова вместо да скучаете, обърнете внимание на себе си и прекарайте часове и дни в интроспекция и съзерцание. Този важен поглед навътре ще ви помогне да се усъвършенствате и да откриете нови мечти и пътища пред вас. Докоснете се до емоционалните си нужди и желания и ще разберете какво ще ви донесе истинско щастие в живота и накъде да се насочите. 

В личен план ще се сблъскате с емоционална нестабилност и свръхчувствителност, което ще ви претовари и разстрои. Не допускайте до себе си депресивни мисли и самообвинения и не позволявайте на чувствата ви да ви завладеят. Ще ви бъде трудно да балансирате емоциите си и да се свържете с интуицията си. Обърнете внимание на всички неразрешени проблеми и незаздравели рани, за да можете да се отърсите от този багаж. Погрижете се за емоционалното си здраве. Бъдете нежни и внимателни със себе си и потърсете подкрепа от професионалист или приятел, ако е необходимо.

Септемврийски тароскоп за зодия Телец
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Телец

Автор Мира Маринова