Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през септември отделете повече време за себе си и любимите хора

Скъпи Стрелци, през септември ще започнете да подхождате към живота по лек и оптимистичен начин. През този месец ще доминират сила, енергия и огромен ентусиазъм. Ще имате голямо желание да пътувате, да се запознавате с нови места и да научавате нови и непознати неща. Поради това ще започнете да се чувствате по-ентусиазирани от ежедневните си задължения. И главата ви ще бъде пълна с идеи.

Възможно е не всичко да има положителен резултат. Не се притеснявайте, ако нещо се обърка. Ще поемете изцяло нови задължения на плещите си, но внимавайте да не се окаже, че излишните задължения ще ви попречат да ги изпълните навреме. Ще имате възможност за вас да помислите много внимателно за това как подхождате към вашата роля в живота, вашите амбиции.

Постигането на правилния баланс работа/личен живот може да бъде от решаващо значение. Правите нещо от дълго време, но това не означава, че не можете да останете отворени за нови решения. Бъдете внимателни, защото сега можете да намерите възможност, която може да реши много от старите ви проблеми. Не давайте пари назаем на никого и не затъвайте сами в каквито и да е задължения.

Този месец може да бъде възможност да се грижите повече за себе си и да прекарвате време с най-близките си хора. Препоръчително е да отделите повече време за почивка, релакс и възстановяване.

Скъпи Скорпиони, септември е времето за поставяне на дългосрочни цели
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Скорпиони, септември е времето за поставяне на дългосрочни цели

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Когато говорим за любов, може да има разногласия с партньора ви, най-вече защото мненията ви ще се различават. Трябва да положите усилия да намерите общ език и да сте готови за компромиси, благодарение на които ще се разбирате добре и ще прекарате пълноценно време заедно.

Тези, които са свободни, трябва да излизате повече. Освен че ще запълните времето си, бихте могли и да се влюбите.