Автор
Евелин Попадийна

Ето кои зодии да очакват промени в кариерата по време на Новолуние в Дева

Периодът на новолуние е три дни преди деня на новолунието и 3 дни след него и е доста нестабилен. По време на Новолунието в Дева, което вече е започнало, водните знаци ще преминат през трудности. В същото време Новолунието в Дева е страхотно време за подготовка за стартиране на нови проекти. Девите държат на детайлите, затова разработването на подробен бизнес план няма да отнеме много време. Ето кои зодии да се вгледат в новите възможности за кариера, тъй като Новолунието през септември ще им даде възможност за нови начинания.

Овен
Овни, очаквайте смяна на работното място, тъй като ще видите реалното състояние на ситуацията. Наистина ли тази позиция е толкова ценна, че си струва да търпите лошо отношение? Готови ли сте да търпите още токсични колеги? Новолунието в Дева е време, в което да претеглите добрите и лошите страни в работата. 

Близнаци
Луната в Дева ще бъде в квадрат с Юпитер, планетата на богатството, която се намира във вашия знак. Ако все още не сте сигурни как точно можете да достигнете ново ниво, то Вселената съветва да установите контакти с чуждестранни партньори. Общуването с чужденци през този период ще ви донесе резултати, за които дори не сте мечтали.

Лъв
Лъвовете могат да очакват промени във финансовия сектор! Възможно е повишение или финансов бонус за добре свършената работа. Новолунието в Дева е идеален период да преговаряте за повишение на заплатата. И запомнете едно – прекалената скромност не ви кара да изглеждате добре.

Стрелец
Новолунието в Дева ще повлияе на 10-тия ви дом, който се свързва със социалното признание и позиция в обществото. Това може да ви накара да се замислите за живота си. Къде се намирате? Харесва ли ви това, което правите? Успявате ли да се реализирате? Това ще са въпросите, на които трябва да си отговорите в началото на септември. Ако решите да промените дейността си, Вселената ще ви подкрепи!

Козирог
Този период носи на представителите на зодия Козирог възможност за пътуване или командировка, която ще им донесе успех в кариерата. Възможно е дълго време да сте се чувствали неоценени. При предстоящото пътуване пред вас ще се отворят нови хоризонти. Не отказвайте нови предложения и не се страхувайте. Дългото стоене на едно място няма да ви доведе до желания резултат!

Септемврийски тароскоп за зодия Телец
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Телец

Автор Мира Маринова