Автор
Евелин Попадийна

Какви маратонки трябва да носите според зодията

Със сигурност ви се е случвало да се чудите какви маратонки да си купите. Е, спрете! Оказва се, че най-важното при избора на маратонки е зодията ви.

Модните тенденции не са за всеки, но не ви ли е направило впечатление как определени артикули отиват на едни хора, повече отколкото на други? Е, астролозите казват, че това до голяма степен се дължи на зодията.

Ето кои маратонки са подходящи за вас според зодията ви:

Овен - спортни маратонки
Овните обичат да са смели. Те искат на направят добро първо впечатление. Овенът търси смели и ярки цветове с функционален дизайн. Астролозите препоръчват да се сдобият с чифт спортни маратонки.

Телец – кожени маратонки
Телците обичат луксозни и качествени стоки. И не обичат да се отклоняват от любимите си марки. Щом Телците намерят нещо, което харесват, искат да го носят възможно най-дълго. Техните маратонки трябва да са високо качество.

Близнаци – ретро маратонки
Близнаците не се нуждаят от най-новите неща, за да се чувстват модерни. Те обичат да се появяват в нещо напълно неочаквано. Съветът на астролозите към Близнаците е да се насочат към някой секънд хенд магазин и да си намерят страхотни ретро маратонки.

Рак – слипони
Раците ценят комфорта и трябва да търсят маратонки с удобна подметка, със стилен и практичен дизайн. Слипоните се предлагат във всички цветове, така че могат да сменяте чифтовете, за да подхождат на облеклото им.

Лъв – високи маратонки
Лъвът обича да надхвърля границите и стилът му не прави изключение. За тях модата е продължение на творческата им страна. Те трябва да заложат на чифт високи маратонки, които ще са идеално допълнение със стила им.

Дева – класически маратонки
Девите имат хубав вкус и остро око за детайлите. Стоят далеч от огромните лога и всеки артикул от гардероба им е инвестиция. Ценят практичността и функционалността, затова класическите маратонки се връзват перфектно с визията им.

Везни – велкро маратонки
Везните обичат да са в крак с модата, но изграждайки един тоалет да добавят и от себе си. Затова трябва да заложат на маратонки с универсален и атрактивен дизайн.

Скорпион – масивни маратонки
Скорпионите имат различен стил, обичат драматичните силуети с авангардно усещане. Ценят интензивността и страстта, така че нека заложат на по-масивни маратонки.

Стрелец – туристически маратонки
Стрелците обичат функционалността, но също така умеят да изразяват себе си чрез необичайни стилове и смели цветове. Астролозите съветват да изберете маратонки с издръжлив и готов за път дизайн, като например туристически обувки.

Козирог – изискани маратонки
Козирозите са традиционалисти, стилът им е класически. Гордеят се с начина, по който изглеждат и полагат много усилия. Качеството е най-важният фактор за тях и не се страхуват да похарчат много пари.

Водолей – скейт маратонки
Водолеите обичат да се бунтуват. Няма да е изненада ако ви кажем, че нарушават правилата в модата. Предпочитат да смесват и съчетават стари стилове, за да открият нещо ново и интересно.

Риби – платнени маратонки
Рибите са артисти и модният им усет е много ексцентричен. Обичат меки цветове и палитри. Чрез маратонките изразявате себе си, затова астролозите съветват да се сдобиете с бели платнени маратонки, които идеално завършват всеки външен вид.

Най-модерните чанти през 2024 г.
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Най-модерните чанти през 2024 г.

Автор Евелин Попадийна