Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци - бъдете търпеливи, Стрелци - бъдете решителни

Благоприятен ден. Вътрешният ви глас ще ви подскаже какво и как да го направите. Решението ще бъде намерено внезапно. Подходящо време за пътуване.

Овен – Канализирайте мислите си, за да привличате положителни неща, не слушайте клюки и не влизайте в конфликтни ситуации. Трябва да вложите повече чувственост и страст в отношението си към любимия човек, с това отношенията ви ще се подобрят.

Телец – Бъдете търпеливи и толерантни към хората, с които имате връзка или общувате, и се опитайте да не вземате страна в определени ситуации. Важно е да бъдете внимателни, когато взимате бързи решения, помислете добре, преди да предприемете действия.

Близнаци – Не се хабете за глупости и избягвайте да споделяте тревогите си на тези, които нямат нищо общо с вашите проблеми. Пестете енергията си за по-важни неща. Бързият ум ви прави отлични стратези.

Рак – Не бързайте да предприемате нищо важно, ако не сте го обмислили достатъчно добре предварително. Всяко неправилно действие може да доведе до неприятни последствия. Бъдете търпеливи, обстоятелствата ще се развият във ваша полза, от което ще се облагодетелствате.

Лъв – Предстоят ви неочаквани и приятни събития. Движете се смело в потока на настоящето. Не се плашете от промените. Съдбата е на ваша страна. В любовта импровизирайте. Укрепването на отношенията с партньора ви ще се получи по естествен начин.

Дева – В този ден  инстинктите ви са по-силни от обичайното, затова трябва да ги държите под контрол. Днес мнозина от вас ще потърсят нови емоции и усещания, може дори да предприемат някаква промяна в начина на живот.

Везни – Днес ще се окаже трудна задача да спазвате чувството за мярка и да бъдете умерени. Някои от вас ще изпаднат във властта на емоциите, които изцяло ще ги завладеят. Подходящо време да си отпуснете душата и да се радвате истински на живота. Без всякакви угризения!

Скорпион – Днес ще бъдете леко разсеяни и малко отнесени, така може да пропуснете важни за вас неща. Личните отношенията ще се развиват успешно. Вашият силен сексапил и загадъчност ще ви направят по привлекателни в очите на противоположния пол. Може да заложите стръвта.

Септемврийски тароскоп за зодия Близнаци
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Близнаци

Автор Мира Маринова

Стрелец – Магнетични и огнени, вие добавяте интензивност и навлизате дълбоко във всичко, което правите. Запазете фокуса и решителността си върху целите си и се стремете да постигнете това, което искате. Не се отказвайте от проектите си.

Козирог – Днес ще се открият добри възможности. Можете да поемате само премерени рискове и да експериментирате. Градете планове за новите си идеи. Във връзка с любим човек не е изключено напрежение, но лесно можете да хармонизирате ситуацията, ако намерите правилните думи.

Водолей – Днес ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и с положителна нагласа, но все пак не планирайте нищо важно. Ще бъдете подвластни на различни изкушения и съблазни повече от обикновено, затова бъдете внимателни!

Риби – Нужно е да запазите присъствие на духа във всяка неловка ситуация. По-здравословно за душевното ви равновесие ще е да не се намесвате по никакъв начин в разрешаване на чужди спорове, още повече, ако не ви засягат пряко.