Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни - бъдете решителни, Водолеи - предстоят ви неочаквани обрати

Мислете за почивка и тишина, мислете за нещата за близкото бъдеще, отпуснете се и се слейте с хармонията на света.

Овен – Ден за укрепване на позициите и проява на лидерски качества. Необходимо е да се действа стриктно и решително, да се поеме отговорност за случващото се. Идеалното време да бъдете щедри и да подкрепите тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Телец – Ще почувствате прилив на енергия и увереност. Използвайте това, за да разрешите важен въпрос, който отдавна чака вниманието ви. Останете фокусирани върху целите си и резултатите няма да закъснеят.

Близнаци – Днес ще бъдете изненадващо доброжелателни и миролюбиви. Готови сте да положите всички усилия, за да избегнете и най-малките конфликти и разправии. Може да се наложи да отложите някои планове за по-късно.

Рак – Действайте тихо, без да казвате на никого за намеренията си. Като ги заявявате открито, рискувате да срещнете неразумна опозиция. Ще искате да се отпуснете и да си починете от ежедневните проблеми. Може да ви предложат да отидете на непланирано пътуване.

Лъв – Идва момент, в който трябва да направите решителен избор. Забавянето на това решение може да доведе до загуба на възможност. Доверете се на интуицията си. Това ще ви помогне да намерите правилния път.

Дева – Денят е идеален за самоанализ и намиране на отговори на дълбоки въпроси. Ще трябва да се доверите на чувствата си и да обърнете внимание на онези неща, които може да останат незабелязани. Отворете се за нови изживявания.

Везни – Днес има голяма вероятност да срещнете познати на най-неочакваните места. Ще се насладите на приятно прекарване с приятели и ще проявите интерес към развлекателни дейности. По финансови въпроси бъдете внимателни с големи покупки.

Скорпион – Очаква ви предизвикателство, което ще изисква търпение и постоянство. Емоционалната ви чувствителност ще повлияе на отношенията ви с другите. Важно е да контролирате емоциите си.

Септемврийски тароскоп за зодия Близнаци
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Близнаци

Автор Мира Маринова

Стрелец – Вашият оптимизъм ще бъде заразителен и ще можете да вдъхновявате другите. Но не забравяйте, че твърде много увереност може да доведе до надценяване на вашите сили. Струва си да внимавате с финансовите въпроси - съществува риск от загуби.

Козирог – Имате силно влияние, креативност и способност да управлявате ситуации. Пред вас ще се отворят нови възможности, но ще трябва да вземете важно решение, за да ги реализирате. Може да се наложи да пожертвате нещо, за да постигнете друго. Не се страхувайте да направите крачка напред.

Водолей – Колелото на късмета ще донесе промени и неочаквани обрати. Това са знаци на съдбата, които напомнят, че всичко в живота е циклично. Оставете старото зад гърба си и продължете напред с нова сила.

Риби – Днес ще бъдете по-крехки от обикновено, както психологически, така и физически. Денят ще бъде изпитание за вашата вътрешна устойчивост и самоконтрол. Опитайте се да се предпазите от конфликти и скандали.