Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни - останете позитивни, Козирози - прекарайте деня с приятели

Време на вдъхновение, творчество и нови прозрения. Луната сякаш ни помага да разберем значението на всичко, което ни се случва – чрез намеци, знаци, съвпадения.

Овен – Вие сте позитивни. Дори и да е имало безпокойство напоследък, то ще изчезне. Луната в дома на трансформацията на вашия знак трансформира вашия възглед за света. Вдъхновявате се от възможността да направите нещо приятно за близките си.

Телец – Звездите предвещават активен ден. Ще обърнете внимание на малките неща, ще се заемете да подредите личното си пространство - всичко това ще донесе удоволствие и ще направи вътрешния ви свят по-хармоничен.

Близнаци – Няма смисъл да се борите упорито срещу промените, които знаете, че трябва да се случат в даден момент. Адаптирайте се по-лесно. В любовната сфера за вас е важно мнението на партньора, но не изпадайте в крайности.

Рак – Не губете време и не изграждайте въздушни замъци за места и неща, до които нямате достъп в момента. Това, което виждате около себе си, не всичко е такова, каквото изглежда. Може да получите някои добри новини, що се отнася до материалните неща, но ще запазите големите решения за друг ден.

Лъв – Не позволявайте на някои неблагоприятни за вашите интереси обстоятелства да ви засегнат. Астралната енергия ще ви помогне да се изправите срещу всеки възникнал проблем със сила и решителност. Организирайте добре семейния бюджет и разходите.

Дева – Не очаквайте да постигнете различни резултати с едни и същи средства. Борете се за това, което смятате, че заслужавате и не се задоволявайте с по-малко, защото това е вашето време. В емоционалния ви живот идват нови стимули.

Везни – Днес ще имате един от онези моменти, когато осъзнавате защо нещата са такива, каквито са. Вероятно ще получите информация, която преди е била скрита от вас. Изведнъж всичко ще придобие някакъв смисъл.

Скорпион – Има смисъл да гледате на нещата по-опростено. Може би наскоро сте имали малки разногласия с някой от вашите приятели или членове на семейството, но сега не е моментът да си спомняте лошото. Добър ден за любов и романтика, тя е в състояние да изпълни сърцето ви с радост.

Септемврийски тароскоп за зодия Овен
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Овен

Автор Мира Маринова

Стрелец – Готови сте да поемате рискове и сте малко авантюристично настроени. Всяка идея, която ви хрумне днес, ще бъде плодотворна. Случаен разговор или неочаквана среща могат да бъдат началото на вълнуващо събитие. 

Козирог – Вие сте приятелски настроени и отворени към света. Луната е в дома на приятелството на вашия знак, така че не оставайте сами, бъдете сред хората. Би било добра идея да прекарате време в компанията на приятели.

Водолей – Ако се случат трудни ситуации, силите на Вселената ще ви подкрепят. Доверете се на шестото си чувство, обърнете внимание на фините сигнали на света около вас, на случайните съвпадения. В действителност те не са случайни, всичко има смисъл.

Риби – Вие сте енергични и готови да поемете всички неща, които сте отлагали преди. Не забравяйте, че финансовите аспекти не трябва да определят вашето самочувствие. Съсредоточете се върху създаването на чувство за собствена значимост, тогава ще можете да гледате към бъдещето с оптимизъм.