Септември може да ви срещне с финансови, здравословни проблеми или общо безпокойство. Ще минете през етап на предизвикателства и това ще ви натовари и напрегне психически. Изправете се срещу пречките и потърсете решение на проблемите, не се отчайвайте! Време е да се съсредоточите върху практическата част на живота си и да потърсите стабилност. Фокусирайте се върху това, което можете да контролирате, и предприемете стъпки, за да разрешите всички притеснения окончателно.

В личен план месецът ще ви освободи от напрежение и конфликти. Очаква ви по-спокоен период, всички съревнования и разправии ще започнат постепенно да избледняват. Раздорът, който сте изпитвали – независимо дали в приятелски взаимоотношения, работа или семейство – ще изчезне. Много скоро ще се отдалечите от проблемите и ще изградите по-мирна среда, изпълнена с хармония и сътрудничество.

В енергиен план ще бъдете изпълнени със страст, жизненост и вътрешна сила. Септември ще ви зареди с мощна енергия и ще изгради дълбока връзка с вашите най-съкровени желания. Възползвайте се от този порив и преследвайте това, което най-много искате със смелост и решителност. През септември ще имате достатъчно енергия да преодолеете предизвикателствата, да живеете пълноценно и да се отдадете на страстите си.

Този месец е последният от болезнен цикъл и ще сложи край на труден период от живота ви. Достигнали сте кулминацията на този неприятен етап и е време да сложите точка. Ще си извадите тежко, но необходимо заключение и ще затворите страница в живота си, проправяйки път за ново начало. Освободете се от всичко ненужно! Приемете, че най-лошото е свършило и ви чака нещо ново и по-добро.