През септември ще ви е трудно да избистрите съзнанието си. Мисълта ви няма да е ясна, а комуникацията ви ще куца.

Водите някаква вътрешна битка, която ви завзема изцяло и умствената ви яснота е замъглена от импулсивни или неефективни решения и действия. Чувствате се неспокойни, изнервени и често влизате в отбранителна позиция и реагирате по-остро или агресивно, отколкото ситуацията изисква.

Не можете да изразите добре чувствата си и това пречи на взаимоотношенията ви.

Възможно е да се сблъскате с недоразумения, конфликти или проблеми в общуването с околните. За да избегнете това се постарайте да отстъпвате повече, да не прибързвате със заключенията и да избягвате разгорещените спорове. Търсете мирни решения на проблемите и се опитайте да обуздаете страстите си.

Месецът ви носи тежко бреме или чувство на потисничество, особено когато става въпрос за отговорности и задължения. Ще се окажете затрупани от задачи, независимо дали в личния или професионалния ви живот. Многото ангажименти ще ви се стоварят накуп и това може да доведе до емоционално, психическо и физическо изтощение. То пък може да прерасне в „бърнаут“.

Не поемайте повече, отколкото можете да понесете и намалете максимално стреса. Изключително важно е през този месец да делегирате задачи и да намерите начин да облекчите товара си. Приоритизирайте грижата за себе си и почивката.

В душевен план усещате празнота. Преживели сте емоционална загуба и все още се борите със съжаление и разочарование. Имали сте високи очаквания за ситуация или човек и те не са били оправдани. Не тъгувайте за това, което е изгубено или не се е случило според плановете ви. Не мислете за всичко, което се е объркало в живота ви и ви е нанесло рани. Опитайте да се преборите с всяка мъка и тъга, не им позволявайте да ви погълнат.

Фокусирайте се върху изцеление и прекрасните нови възможности, които ще се разкрият пред вас.  Не се тревожете, още през този месец илюзиите и объркването ще започнат да се избистрят и ще намерите много решения и отговори. Мъглата ще се вдигне и пред вас ще се разкрие чисто небе. Ще започнете да виждате нещата по-ясно, ще разсеете заблудите. Някои истини няма да ви харесат, но ще отворят очите ви. Ще се изправите срещу подсъзнателните ви страхове, тайни или несигурности.

Всичко това ще ви помогне да се справите с реалността на ситуацията, в която се намирате и да вдигнете от нея булото на фантазия или измама. Приемете истините, които излизат наяве, дори и да са неудобни.