Автор
Антония Михайлова

Любов, ама друг път: ПР договор между Тейлър Суифт и новото ѝ гадже скандализира феновете

След като една от най-популярните поп звезди през последните години - Тейлър Суифт, обяви връзката си с американския футболист Травис Келс, феновете на певицата силно се надяваха, че този път романсът между двамата няма да се превърне в поредния мимолетен фарс за влюбчивата блондинка.

Впоследствие сякаш се оказа, че аферата ѝ с Травис не е като предишните задявки на изпълнителката. По всичко изглеждаше, че носителката на 13 награди "Грами" най-после е намерила своята половинка.

Самото начало на връзката между двамата се разви изключително естествено. Първо, Травис отиде на концерта на Тейлър, който бе част от голямото ѝ световно турне. От своя страна певицата също започна да се появява на мачовете на футболиста. Блондинката аплодираше любимия си от специален балкон заедно с майката на Травис. Очевидно романсът между двамата се развиваше доста бързо.

Преди броени дни обаче в интернет изплува документ, за който се твърди, че е PR романтичен договор между Травис и Тейлър. Явно двамата са сключили специални бизнес отношения помежду си. Споразумението за PR любов е подпечатано от PR компанията, която рекламира екипа на Травис.

Тейлър Суифт отмени концертите си във Виена след разкриване на терористичен план
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Тейлър Суифт отмени концертите си във Виена след разкриване на терористичен план

Автор Ева Григорова

В него се посочва още, че двойката е трябвало да се раздели много скоро. След този озадачаващ документ почитателите на певицата не знаят на какво да вярват. Факт е, че всеки път, когато се появи до Травис, тя изглежда сияеща от щастие. В общите снимки е невъзможно да не се усети химията между двамата, категоричин са те.

Адвокатите на Травис дори вече коментираха ситуацията, като заявиха пред "Дейли мейл", че влюбените нямат нищо общо с този документ. Въпреки това, след въпросното изтекло в социалните мрежи свидетелство, със сигурност за феновете вече ще е много по-трудно отново да повярват в искреността на чувствата между певицата и спортиста.