Автор
Веселина Петрова

Отмъщение или нова любов: Хванаха Джей Ло и Мат Деймън в интимен разговор

Дженифър Лопес и Мат Деймън бяха снимани да се държат за ръце по време на интимен разговор на Международния филмов фестивал в Торонто.

Двамата разговаряха насаме на афтърпарти, за да отпразнуват новия си филм Unstoppable, чиято премиера беше в петък. Лопес участва в проекта, който всъщност е продуциран от компанията на Деймън и Афлек, вече бившият съпруг на певицата и актриса.

Очевидец разказа преди това пред People, че Лопес и Деймън са разговаряли повече от 20 минути по време на партито, проведено в EPOCH Bar & The Ritz-Carlton's. Според източника те са имали "дълъг и задълбочен разговор”.

Дискусията им започнала, след като Джей Ло седнала на масата на актьора и жена му Лусиана Деймън. 52-годишният Афлек не присъствал на премиерата на филма, съобщава PageSix.

Събитието отбеляза първото появяване на Лопес на червения килим след подаването на молба за развод от Афлек на 20 август — втората годишнина от сватбата им в Джорджия. Въпреки интимния разговор между Лопес и Мат, актьорът вече е изразявал публично подкрепата си за Бен след раздялата му с Дженифър, пише "Факти".