Автор
Веселина Петрова

Напук на Чарлз: Меган и Хари ще посрещнат Коледа в дома на Даяна

Да, отношенията между принц Хари и кралския двор не са много добри. Те не получават покани да празнуват в Сандригам заедно с кралското семейство, но тази година има изненада.

Според информация от Express, херцогът и херцогинята на Съсекс са получили покана от роднините на покойната принцеса Даяна да посрещнат заедно коледните празници. Поканата е отправена от брата на Даяна - Чарлз, който, напук на кралския двор, няма нищо против да посрещне Дядо Коледа със своя племенник и неговата съпруга в Althorp House. Това е домът, в който е израснала Лейди Ди.

View post on Instagram
 

Принц Хари и Меган Маркъл не са прекарвали Коледа във Великобритания от 2018 г., когато бяха на традиционната църковна служба и обяд в имението Сандрингам. А след напускането си на монархията и страната, по-малкият син на принцеса Даяна продължава да поддържа близки отношения със своя чичо, макар и дистанционно. Чарлз Спенсър пък бе сред гостите на специалното събитие по случай 10-годишнината на Invictus Games по-рано тази година.

Все още е прекалено рано, за да знаем дали Хари и Меган ще прелетят океана и ще стъпят на Острова за пръв път след погребението на кралица Елизабет Втора. По-важното е, че поканата е факт, пише Varna24.