Автор
Ева Григорова

Меган Маркъл блесна в дизайнерска къса рокля за 40-тия юбилей на принц Хари

Макар че принц Хари навърши 40 години този уикенд, той и съпругата му Меган Маркъл не пропуснаха да отделят време за благотворителна кауза.

Двойката се включи в ежегодния тенис турнир "Джордж Зайфен" в събота, подпомагащ Съюза за правата на децата.

View post on Instagram
 

Меган привличаше погледите с миниатюрна рокля на Giuliva Heritage и обувки на висок ток, докато Хари бе облечен в бяла тениска, сако и ежедневен панталон. Херцогинята на Съсекс бе избрала слънчеви очила Ray-Ban Aviator, а съпругът ѝ се снима без очила.

Турнирът бе организиран в памет на Джордж, сина на Кели и Джулиан Зайфен, който за жалост почина преди няколко години. Благотворителната организация изрази благодарност към двойката за участието им чрез публикация в Instagram, споделяйки кадри от паметния ден.

Хари отпразнува своя юбилей на 15 септември, а семейството му го почете с топло послание. В публикация в Instagram Stories принц Уилям и принцеса Кейт написаха: "Честит 40-ти рожден ден на херцога на Съсекс!"

Към поздрава те прикрепиха снимка на усмихнатия Хари в изискан сив костюм. Същото изображение бе използвано и в по-ранна поздравителна публикация от крал Чарлз. В трогателно обръщение той написа: "Честит 40-и рожден ден на херцога на Съсекс!" придружено от емотиконка на торта.

Посланието бе значимо като първото публично отправено към Хари след поздрава за рождения му ден през 2021 г.

View post on Instagram
 

Въпреки че Хари и Меган не разкриха подробности около плановете си за празненството, в медиите се появиха публикации, че херцогът възнамерява да отбележи деня със събиране в дома си в Монтесито, Калифорния. Той планирал да празнува в семейното имение, а след това да се оттегли в планината с близки приятели.

Хари сподели мисли за живота си като баща на две деца чрез свой говорител пред BBC. Преди рождения си ден той каза: "Да стана баща на две изключително мили и забавни деца ми даде нов поглед върху живота и изостри вниманието ми към всичко, с което се занимавам."

"Бащинството е едно от най-големите удоволствия в живота и само ме мотивира още повече да работя за един по-добър свят." Той добави: "На 30 бях притеснен, но за 40-те съм въодушевен."

"Независимо от възрастта, мисията ми е да продължавам да се изявявам и да допринасям за доброто по света."