Автор
Теодор Муховски

Старият Хари се завръща: Ще празнува рождения си ден без Меган и с шумно парти

Принц Хари се готви за първи път да „разгърне“ истинско празненство за рождения си ден, което не си е позволявал, откакто е напуснал Великобритания. Това обаче не е изненада, през всичките тези години херцогът очевидно е бил зает със семейството си, както и с участието си в погребението и възпоменателния ден в чест на починалата кралица Елизабет II. А сега дойде годината, в която Хари навършва 40 години, в чест на което планира да празнува с Меган Маркъл и децата, а след това да замине с приятели в планината. Интересното е, че в списъка фигурира името на Начо Фигерас, играч на поло, който засега е единственият приятел на принц Хари в Калифорния.

„Вдъхновеният херцог на Съсекс се готви да отпразнува 40-тия си рожден ден и планира пътуване, за да „се наслади на уикенд с няколко от най-близките си приятели“. Трябва да се отбележи, че Хари ще празнува рождения си ден на 15 септември, поради което американските папараци се подготвят за поредицата от пищни излизания на принца през уикенда.“ (вътрешен източник за списание People).

Все още няма информация къде точно ще се състои пътуването и дали към Хари ще се присъединят членове на кралското семейство. Въпреки че се е отдръпнал от роднините си, най-вече от брат си - принц Уилям, той все още поддържа близки отношения с братовчедка си - принцеса Юджини. Ергенското парти обаче няма да е краят на въпроса - херцогът възнамерява да продължи забавленията си „без Меган Маркъл“ в Ню Йорк, най-вероятно в нощните заведения на града. Непосредствено след празненството Хари ще остане в Голямата ябълка, тъй като възнамерява да присъства на една от асамблеите на ООН, посветена на изменението на климата. Това само доказва факта, че принцът възнамерява да се откъсне от съпругата си.

„Най-добрият подарък, който някога съм получавал, без съмнение са моите деца. Обичам да ги гледам как растат всеки ден и обичам да бъда техен баща“, заяви той пред списание People. Изданието също така настоява, че въпреки неотдавнашните слухове, Хари не планира да се върне на служба, след като напусна кралското семейство преди четири години. Вътрешни лица съобщават, че той е „доволен от живота си в Монтесито, Калифорния“ и се е съсредоточил върху благотворителна дейност.

Крал Чарлз III взе страхотно решение за Хари и Меган
НОВИНИ
Автор Евелин Попадийна

Крал Чарлз III взе страхотно решение за Хари и Меган

Автор Евелин Попадийна