Автор
Антония Михайлова

3 зодии, които ще срещнат любовта по време на лунното затъмнение на 18 септември

Сатурн може да ви донесе контакти, които ще ви върнат спомени от детството... Астрологът и таролог Юлия Лифанова обяснява защо кармичните връзки от минали животи ще играят важна роля през този период.

Затъмнението на 18 септември в знака Риби ще ви залее с вълна от спомени от миналото, тъй като традиционно това съзвездие управлява преживяванията на душите ни и емоциите, с които сме свързани чрез много превъплъщения.

Тъй като знакът Риби управлява чувствата и любовта в своето божествено разбиране, лунното затъмнение на 18 септември ще повлияе именно върху тези аспекти, особено ако сте започнали някаква връзка през март 2024 г. Интересното е, че затъмнението на 18 септември е свързано с новолунието на 10 март. Някои ще срещнат нов човек, чувствайки се израснали след трудни духовни трансформации през 2024 г.

Рак

Затъмнението настъпва във вашия сектор на вярата, мирогледа, религията и разширяването на съзнанието. Ключово участие в тази трансформация има и Сатурн - управителят на вашия брачен сектор. Това означава, че може да имате съдбоносна среща с човек от друга държава или чрез обучение.

Бъдете сигурни, че той ще окаже върху вас силно положително влияние и дори ако вашият романс не получи сериозно продължение, след тази любов ще се промените завинаги!

Дева

Затъмнението се случва във вашия сектор на романтичните отношенията, така че е твърде възможно някой да разкрие чувствата си пред вас. Инициативата няма да е ваша, а най-вероятно ще дойде отвън. Потенциалният ви партньор ще бъде по-възрастен от вас, и то поне със 7 години, тъй като Сатурн по време на затъмнението ще бъде в съвпад с луната, а това обикновено носи появата на зрели индивиди в живота ни.

Бъдете сигурни, че кармично този човек е специално изпратен от Вселената, неговата задача е да ви съсредоточи върху личностното израстване. Очаквайте думите му да отразяват това, което е трябвало да чуете отдавна. Позволете си да се потопите в чувства, които усърдно сте избягвали. По време на затъмнението може да се почувствате уязвими,затова по-добре анализирайте думите и действията на човека срещу себе си, за да сте сигурни, за да направите правилния избор.

Задават се радикални промени за 5 зодии до края на 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Задават се радикални промени за 5 зодии до края на 2024 г.

Автор Антония Михайлова

Скорпион

Затъмнението се случва в любовния сектор, но в случай на влияние на Сатурн може да изиска от вас вземането на някои трудни решения, свързани с вашата връзка. Например партньорът ви може да не е свободен или ще изисква от вас да играете роля, която ви е приятна, но не е лесна. Или пък да отвори темата за дете, но вие все още да не сте готови за това.

Важно е да осъзнаете, че 18 септември е само „първият знак“ за промените, които ще настъпят в сферата на любовта. През пролетта на 2025 г. ще ви е трудно да избегнете промените - те ще ви покрият стремглаво, така че концентрирайте се върху това, което се случва сега и направете верния избор.