Автор
Антония Михайлова

Бурни страсти и любовен магнетизъм: Как Венера в Скорпион ще промени съдбата на всяка зодия от 24 септември до 18 октомври

Пригответе се за среща с могъща любовна магия в периода от 24 септември до 18 октомври. Венера влиза в знака Скорпион на 24 септември - симбиоза, която носи със себе си прилив на огнени емоции и жажда за любов, предупреждава астрологът и таролог Юлия Лифанова.

На първо място такава Венера е знак за страст и магнетизъм в отношенията, както и фатални любовни истории. Спомняте ли си как героинята на "Отнесени от вихъра" - Скарлет О'Хара, беше полудяла от копнеж по женения Ашли Уилкс? Такъв е случаят, когато любовта към даден човек може да погълне разума, което в крайна сметка да доведе до буквално маниакално привличане.

Фатална любов, опасни връзки и интриги - всичко това Венера в Скорпион може да изсипе като порой от ясно небе върху мнозина. Тъй като Скорпионъе мощен и контролиращ знак, бъдете готови за невероятен прилив на ревност, привличане и неудържими страсти.

Интересното е, че през периода на Венера в Скорпион от 24 септември до 18 октомври ще преживеем навлизането на Марс в неговата ретроградна примка. Това обещава, на първо място, влизане във връзка, чиято същност ще бъде разкрита едва когато Марс напусне цикъла. И това ще стане едва до края на февруари 2025 г.

Венера в Скорпион носи кармична любовИма романи, които ни учат на духовно израстване и често оставят дълбок отпечатък в сърцата ни. От 24 септември до 18 октомври Венера в Скорпион също ще внесе кармични взаимоотношения в живота ни, защото е диспозитор на Възела на миналата карма във Везни. Това означава, че романтичните връзки, които започват през този период, определено могат да бъдат свързани с вашия минал живот. Нещо повече, тези взаимоотношения от минал живот може да са свързани с обработката както на негативна, така и на положителна карма. Това е време, когато бихте могли да заслужите невероятна любовна среща, защото Венера в Скорпион може да ви донесе разтърсващи чувства към някого и копнеж за емоционално сливане с него.

Възможно е обаче да има и обратното влияние на планетата на любовта - вероятно ще се влюбите в човек, към когото все още имате така наречения "кармичен дълг". Например, вие сте му изневерили в минал живот или може би сте го предали или измамили по някакъв начин.

3 зодии, чиито връзки ще се променят драстично в Коридора на затъмнението: Очаквайте изненади между 18 септември и 2 октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

3 зодии, чиито връзки ще се променят драстично в Коридора на затъмнението: Очаквайте изненади между 18 септември и 2 октомври

Автор Антония Михайлова

Защо важно събитие в любовта може да се случи на 8 октомври 2024 г.

Най-важният ден, в който Венера в Скорпион може буквално да ни скъса нервите, ще бъде 8 октомври – на тази дата в небето ще се образува тригон между Венера в Скорпион и Марс в Рак. Това предполага, че всички имаме доста важна чувствена комуникация с противоположния пол. Марс в Рак може да направи мъжете по-фини по отношение на любовните въпроси, но жените, напротив, те могат да се поддата внезапно на обладалата ги страст и открито да признаят чувствата си.

Също така на този ден мнозина могат да срещнат човек, кйм когото да изпитат любов от пръв поглед и да преживеят с него разтърсваща сексуална връзка, внасяща усещане за някаква съдбовност. Марс в Овен е диспозиторът на възела на бъдещата карма, което означава, че може да донесе на мнозина такива романтични връзки, които да искате да преминат в нещо много повече от една кратка любовна авантюра.