Автор
Веселина Петрова

Братът на Кейт проговори: Уилям е голям късметлия да се ожени за сестра ми

Братът на Кейт Мидълтън - Джеймс, разкрива първите си впечатления за принц Уилям. Той описва това в мемоарна книга „Запознайте се с Ела: кучето, което спаси живота ми“.

Книгата на Джеймс Мидълтън излиза на 24 септември.

В нея той разказва за някои от най-ранните си спомени за принц Уилям – от любовта му към кучето на Джеймс Ела до това, че кралската особа е била „подходяща“ за сестра му Кейт Мидълтън.

Джеймс се запознава с любимото си куче в колежа. Той носи осемседмичното кутре в Бъркшир в семейната си къща, където по това време е била отседнала сегашната кралска двойка. По този повод братът на кралската особа обяснява, че тогава Уилям вече е бил „неизменна част от живота ни“. Джеймс разказва, че Уилям също е харесал Ела.

View post on Instagram
 

Братът на Мидълтън представя кучето си пред двойката по много интересен начин. Той оставя Ела на прага на вратата и я оставя да влезе сама. Кучето се втурва към кухнята и така се появява за пръв път пред погледите на Катрин и Уилям.

В началото на 2010 г., шест години след началото на връзката на кралската двойка, Джеймс прекарва повече време в Лондон със сестрите си и кучето си Ела, а по този начин прекарва време и с принц Уилям.

„Спомням си, че когато се срещнахме за първи път, го поставих в неловка ситуация“, пише Джеймс. И споделя, че е използвал тайни трикове, с които да се увери, че Уилям истински заслужава сестра му.

View post on Instagram
 

Уилям искрено харесва Ела и това много му помага да спечели доверието на Джеймс. Принцът копнее за куче по онова време. Като малък той е имал черен лабрадор на име Уиджън. Когато кучето умира, в сърцето на Уилям остава празно място.

„Усещах, че принцът има нужда от куче“, разказва Джеймс.За принц Уилям, пише Джеймс, Ела е „добро извинение да избяга от жестоката състезателна природа на семейство Мидълтън“ – особено когато играят играта с карти Racing Demon.„Уилям щеше да настръхне от безмилостната страст ни да спечелим на всяка цена“ – пише Джеймс. „Той се радваше, че е първият излязъл, а когато вече не беше принуден да участва, се измъкваше, за да гушне Ела.В допълнителен откъс от „Запознайте се с Ела“, Джеймс си спомня за слуховете из цялата страна, когато Уилям и Кейт се сгодяват.

Семейство Мидълтън разбира щастливата новина ден преди новината да стане публично достояние през 2010 г. Джеймс научава за годежа на сестра си в малка кръчма близо до Бъкълбъри.„Принцът е в живота ни от толкова дълго време и ние много го обикнахме. Чувстваме го като наш по-голям брат, а двамата с Катрин очевидно си подхождат, просто са подходящи един за друг“, пише Джеймс.„Уилям е късметлия да се ожени за сестра ми, която е с наистина голямо сърце“, признава Джеймс, като добавя, че се е чувствал напълно сигурен, че двамата са истински влюбени, пише "Дейли Мейл".