Автор
Антония Михайлова

Ще живеем в подземни градове: Публикуваха предсказание на дете индиго за бъдещето на човечеството

Историята на 8-годишната Настя, предоставена от нейната майка, е подобна на историята на Вячеслав Крашенинников - детето-пророк от 80-те години. Настя, подобно на момчето, споделила нещо мистериозно до ранната си смърт през 1983 г. Тя можела да чете и пише на 4-годишна възраст, притежавайки необичайни способности.

Децата индиго винаги са предизвиквали изненада и интерес сред обществото със своите необичайни качества и специален поглед към света. Способността им да виждат скритото и да предвиждат събитията удивявя мнозина, а нестандартният им подход към решаването на проблеми и изключителните им таланти ги правят наистина уникални.

Възможността да се общува с такива деца доведе до промени в мирогледа на хората, принуждавайки ни да се замислим върху дълбоки въпроси и да търсим нови знания. Известно е, че при някои деца индиго взирането в бъдещето води до значително натоварване на мозъка им, а оттам и до здравословни проблеми и дори трагични последици.

Майката на Настя, за разлика от някои родители, предпочела да запази тайна и да не споделя подробности за необичайните способности на дъщеря си.

Думите на момичето били необичайни, но учителите се възхищавали на лекотата, с която овладявала материала. Ето защо те се опитвали да не обръщат внимание на странните ѝ изявления. Тя твърдяла, че с нея общували духове, които я уверявали, че всички живи същества на Земята също могат да общуват с тях и да ги виждат - с изключение на хората. За тях животът на Земята бил нещо като изпит. Според Настя човекът не е земно същество, а изпратен на тази планета, за да премине през поредица от етапи, за да намери истинското си място.

Настя разкрила своите видения за бъдещето, когато хората ще обитават подземни градове. Тя твърдяла, че след сто години човечеството ще овладее тези пространства и ще създаде свои собствени селища там. Сегашната цивилизация ще остане, но ще се промени. По думите ѝ войните ще спрат и жителите на горните и долните земи ще живеят в мир. Ще се появят красиви градове и благодарение на общите усилия ще бъде намерен лек за най-ужасните болести. Подземните обитатели ще окажат значителна помощ в този процес.

7 признака на възрастния индиго: Дали не сте един от тях?
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

7 признака на възрастния индиго: Дали не сте един от тях?

Автор Антония Михайлова

Интересното е, че Вячеслав Крашенинников също твърдял, че хора, които са знаели за съществуването на подземния свят, са се опитали да проникнат там. Обитателите на подземния свят обаче предотвратили тази инвазията. Сега за тях има само легенди - за велик прекрасен народ, живеещ в подземното царство.

Думите на момичето индиго Настя, което дори не знаело за Вячеслав, до голяма степен съвпадат с бележките, оставени от него. Дали индиговите деца биха могли да общуват помежду си с помощта на духове или паранормални способности, невидими за обикновения човек?

Може би някой ден човечеството ще разбере истината, но дотогава мистерията ще продължи да предизвиква въображението ни, оставяйки ни да се чудим дали има сили, които надхвърлят разбирането ни за живота и Вселената.

Възможно ли е тези индигови деца да крият ключа към по-дълбоки, непознати светове, които тепърва ще бъдат разкрити? Може би отговорите се крият на границата между реалността и необяснимото – точно там, където любопитството среща чудото.