Автор
Теодор Муховски

Хари се прибира у дома без Меган

Съвсем наскоро скандалният херцог отпразнува своя юбилей. Хари навърши 40 години. За пръв път от няколко години насам с този празник „запасняците“ поздравиха кралското семейство. Бащата и братът пожелаха на Хари щастлив рожден ден. И макар че тези поздравления е трудно да се нарекат сърдечни и искрени, за мъжете това вече е голяма крачка един към друг. Ето защо Хари бърза да се отправи към Лондон. Херцогът иска да покаже, че и той е готов да сложи край на враждата.

Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл
GettyImages

Официалната причина за трансатлантическия полет на Хари е участието му в годишните награди WellChild. С тази благотворителна организация херцогът не е прекъснал всички контакти след преместването си в САЩ. Хари все още подкрепя фондацията, която помага на тежко болни деца. За първи път от февруари насам баща и син ще имат възможност да се срещнат.

В последно време много вътрешни хора съобщиха, че Хари е започнал да възстановява контактите си с близките си в Лондон. Засега кралското семейство, с трудност, осъществява контакт. Но приятелите от детството и младостта на Хари са готови да го приемат. След като се премести в Съединените щати, херцогът прекъсна всички контакти с надеждата, че ще може да намери близки в новата страна. Но Хари и Меган почти не напускат луксозното ранчо в Монтесито. На херцога му се налага да общува с влиятелни приятели на съпругата. Според запознати това изобщо не е неговият кръг, затова сега близките му липсват много.

Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл
GettyImages

Интересно е, че този път Меган Маркъл няма да придружава съпруга си. Херцогинята е готова да отиде навсякъде, но не и в Лондон заради Хари. Според официалната версия съпрузите се притесняват за безопасността на бившата актриса. Но да се вярва, че в Лондон с Меган ще се случи нещо, е трудно. Особено като се има предвид, че напоследък двойката с удоволствие пътува в страни с високи нива на престъпност.

Златен рожден ден: Принц Хари получи 10 милиона долара наследство за годишнината си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Златен рожден ден: Принц Хари получи 10 милиона долара наследство за годишнината си

Автор Ива Петрова