Автор
Антония Михайлова

Подарък от Венера: Три вълшебни дати за съдбовна любов през октомври

Ако смятате, че Коридорът на затъмнението през октомври може да донесе само разозачоравния, тогава не забравяйте, че Венера винаги е щедра на подаръци. Всеки месец се свързва с Луната, като по този начин създава мощна енергия в пространството за романтични срещи и запознанства, които могат да преобърнат живота ни.

През октомври това са датите 5, 6 и 8 октомври. На 5 и 6 октомври Венера ще бъде в тригон към Марс, което означава, че женската и мъжката енергия ще намерят безупречно чувствено разбирателство. Вероятно ще срещнете мъж с темпераментен характер, който ще бъде силно пленен от вашия чар. От своя страна вие също може да почувствате сериозно привличане, тъй като Венера в Скорпион създава мощна сексуална енергия в пространството.

Според астролога и таролог Юлия Лифанова и за двамата партньори тази връзка ще започне на фона на предишен труден период в живота.

Самата Венера ще образува тригон с Марс на 5 и 6 октомври, така че не се притеснявайте, ако искате да поемете контрол над ситуацията. Това обаче не означава, че трябва да дойдете до прозореца на мъж и да пеете серенада - Марс в Рак ще направи мъжете доста романтични. Не са изключени късните срещи, когато двама души сиговорят до сутринта за всичко на света и накрая осъзнават, че са се търсили цял живот един друг.

Тези 4 зодии ще имат огромен късмет в края на септември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Тези 4 зодии ще имат огромен късмет в края на септември

Автор Евелин Попадийна

Най-важният ден, в който Венера в Скорпион може буквално да разтърси сетивата ни, ще бъде 8 октомври – на тази дата в небето ще се образува тригон между Венера в Скорпион и Марс в Рак.

Това предполага, че всички ще имаме доста важна чувствена комуникация с противоположния пол. Марс в Рак може да направи мъжете по-податливи на влюбване, а жените - по-чувствени и изкусителни в очите на противоположния пол.