Автор
Евелин Попадийна

Преспалата с 500 мъже моделка: Уморих се от секса!

Най-сексуално активната жена в Австралия се оплака, че се е изморила постоянно да прави секс, пише Daily Star.

26-годишната Ани Найт се прочу, след като призна, че за периода 2023-2024 година е преспала с 500 мъже. Сега моделката си е поставила нова цел – да счупи рекорда си и да прави секс с 600 мъже.

View post on Instagram
 

Австралийката споделя, че вече е преспала с 400 човека и ѝ остават четири месеца за още 200. Тя обаче не крие, че подобряването на рекорда е доста изморително начинание. „Понякога мога да спя с петима партньори, а след това да изкарам няколко дни без секс, защото е толкова изтощително. А в някои дни просто не искам секс“, разказа тя.

View post on Instagram
 

Въпреки умората си, Найт уверява феновете си, че няма да се откаже и със сигурност ще постигне целта си. Тя не крие, че понякога се налага да се задоволява с мъже, които не я привличат напълно. „Имало е моменти, в които съм понижавала стандарта си съвсем малко. Но като цяло имам определен стандарт“, казва Ани.

Също така добавя, че се е амбицирала още повече да постигне целта си, когато е успяла да преспи с цели 16 мъже за един ден. Наскоро дори намерила нов начин да улесни намирането на партньори. „Създадох формуляр за кандидатстване онлайн и го публикувах в моя профил в Instagram, за да могат хората да кандидатстват. Не знам защо не съм го направила по-рано“, казва тя.

Опасно ли е прилошаването след оргазъм?
ЗДРАВЕ
Автор Ива Петрова

Опасно ли е прилошаването след оргазъм?

Автор Ива Петрова