Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през октомври ви очаква неочаквана печалба

Скъпи Овни, октомври ще бъде идеален за уреждане на определени въпроси, отдаване на ежедневната работа и връщане към успокояваща рутина. Като цяло звездите ще ви подкрепят и ще бдят над вас. Присъствието на Слънцето във Везни до 22-ри октомври в дома на партньорството осветява този сектор, подобрява общуването, представянето, взаимоотношенията с партньорите, с другите. Меркурий в същия знак до средата на месеца също ще бъде положителен за тази сфера, предизвиквайки възможност за полагане на нови основи, бързо придвижване напред, реализиране на идеи. Юпитер във вашия трети слънчев дом обявява също добър период за общуване, пътуване, извършване на сделки, вземане на изпити, закупуване на кола или електронни устройства, продължаване на обучението.

Ще бъдете много мотивирани, трудолюбиви, педантични, отдадени на работата си. Ще се разгърнете с повече енергия, за да се утвърдите, стремейки се дори към перфекционизъм. Може да направите промени, да смените работа или компания. Подходящо е за работа в администрацията, образованието или медицинския сектор.

Уран, който продължава да се намира във финансовата сфера предвещава изненади, променливи печалби, но също така и възможността за неочаквана печалба. Преминаването на Венера през в 8-ми дом през първите две десетдневки може да донесе печалби от наследство, завещания, стари изплащания, промяна във финансовото състояние. С опозицията ѝ към на Уран в средата на месеца, внимавайте за склонността си да харчите леко, да прахосвате притежанията си, да действате импулсивно!

Ще бъдете в добра здравословна форма като цяло с малки изключения, но избягвайте стреса, както и прекалените удоволствия. Заемете се да подредите контактите и задълженията си, да почистите пространството около себе си от излишни хора и вещи, търсете начини да намерите облекчение от дискомфорта.

Любовният ви живот ще бъде по-страстен по време на транзита на Венера в Скорпион!

Тези 4 зодии ще имат огромен късмет в края на септември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Тези 4 зодии ще имат огромен късмет в края на септември

Автор Евелин Попадийна