Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви вдъхновяващ и възнаграждаващ месец октомври

Скъпи Телци, месец октомври ще бъде пълен с много доходоносни възможности, но и вдъхновяващ и възнаграждаващ!

Ще бъдете креативни, изобретателни, сръчни, желаещи да придадете конкретна форма на идеите си и ще успеете! Марс в Рак ще е благоприятен за пътуване, подписване на нови договори, осъществяване на важни сделки или административни процедури! Освен това може да забави ритъма ви на живот, но не поради притеснения, а за да се насладите по-добре на живота, гурме удоволствията, но не бързайте да се отдавате изцяло!

Ще бъде отличен месец по отношение на творчеството, личната изява, любовта, удовлетворението и личната гордост. Ще бъдете достатъчно реалистични и прагматични, но без да изпускате от поглед мечтите и идеалите си!

Уран, който продължава да е във вашия знак символизира реформиращия аспект във вашата личност, но и във всички сфери на живота ви! Така че можете да се откъснете от консервативните принципи, да опитате нови предизвикателства, да преодолеете пречките, да се осмелите да търсите другаде, да експериментирате с нови методи! Юпитер във финансовия сектор предизвиква променлив доход, но също така и възможността да печелите повече.

Овни, през октомври ви очаква неочаквана печалба
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през октомври ви очаква неочаквана печалба

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

През първите две десетдневки внимавайте, докато Венера преминава в Скорпион, което може да причини проблеми, свързани с гърлото, репродуктивните органи или имунната система, както и инфекции! Избягвайте стреса през последната седмица, почивка край водата или с водни спортове!

Вероятно ще бъдете по-нежни, разбиращи, съпричастни към партньорите си. Свободните и необвързани Телци е възможно да срещнете колега или клиент, който е вероятно да ви накара да се влюбите благодарение на неговия/нейния такт, дипломатичност и привлекателен външен вид!