Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, октомври ви носи благополучие, комфорт, радост, оптимизъм

Скъпи Близнаци, месец октомври ще бъде време за решаване на въпроси, свързани със семейството, местоживеенето, дома. Марс в областта на финансите ще бъде идеален за полагане на допълнителни усилия за печелене на повече или за защита на собствените ценности и убеждения. В крайна сметка може да разрешите кризи по нови начини, нещо, което прави живота ви малко по-безопасен в дългосрочен план. Семейните финанси също могат да бъдат подобрени, а банката или други финансови институции могат да ви помогнат със заеми и безвъзмездни средства.

Динамичен период на професионално ниво, желанието да се утвърждавате, да запазите автономността и финансовата независимост или да печелите повече! Някои Близнаци могат да започнат собствен бизнес, да започнат нова професионална дейност, да бъдат по-амбициозни! В крайна сметка може да разрешите кризи по нови начини, нещо, което прави живота ви малко по-безопасен в дългосрочен план.

Вероятно ще сте в добро здраве като цяло, защото Юпитер във вашия знак винаги символизира обновление, усещане за благополучие, комфорт, радост, оптимизъм! Добре е да направите крачка назад, да си починете повече, да подредите приоритетите си и най-вече да се отървете от вредните навици.

За някои това може да е липса на енергия и необходимост да приемат добавки с желязо, да балансират диетата или да започнат да спортуват, за да си възвърнат енергията! Във всеки случай можете да се възползвате от този период, за да се поглезите с удоволствия, знаейки, че правилната мярка е идеална и че всеки излишък ще ви навреди!

Телци, очаква ви вдъхновяващ и възнаграждаващ месец октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви вдъхновяващ и възнаграждаващ месец октомври

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Венера в Скорпион може да създаде по-страстна атмосфера около вас, но и по-напрегната. Марс в Рак във 2-ри дом може да ви направи алчни за чувствени удоволствия, но и по-пасивни, интровертни, чакащи партньорът да направи първата крачка. Също така е период на различия, на малки изпитания, особено във връзка с личния живот или семействата.

Възможно е единият от двамата да има различни очаквания от другия или ежедневната монотонност да ви дразни и да ви кара да промените нещо, да се бунтувате, да се противопоставяте на партньора си.