Автор
Евелин Попадийна

Кейт измъкнала Уилям и Хари от опасните партита на Пъф Деди

Все по-скандални неща около Пъф Деди излизат наяве. Някога смятан за музикален магнат, сега се бори с обвинения в склоняване към проституция, рекет и трафик на хора. Пъф Деди е в затвора и очаква началото на процеса, след като съдията отхвърли искането на неговия адвокат за гаранция от 50 милиона долара.

За него изплуваха подробности, които са меко казано шокиращи. Оказва се, че част от миналото на рапъра били принцовете Уилям и Хари, които Диди много държал да присъстват на партитата му.

Преди време Пъф Деди признава в „Шоуто на Греъм Нортън“, че иска принц Уилям и принц Хари да присъстват на партитата му. Години наред рапърът ги е преследвал, особено в годините, в които Хари не спираше да се забърква в скандали.

Пи Диди
Пи Диди
GettyImages

Принцовете се запознават с Пъф Деди през 2007 година след концерт в чест на принцеса Даяна на стадион Уембли в Лондон. За връзката им се писа преди около шест месеца. Името на принц Хари споменава в дело срещу рапъра, в което продуцентът Родни Джоунс го съди за 30 милиона долара за сексуален трафик и сексуално насилие, наред с други неща.

Синът на Чарлз и Даяна не е свързан с престъпление, но името му е в списъка на познатите на музиканта, който списък с познанства го улеснява да организира партита, като параван за предполагаем трафик на хора. Новите подробности се появиха, след като федерални агенти нахлуха в домовете му в Маями, Лос Анджелис и Ню Йорк.

От влизането им в оргиите на Пъф Деди ги спасява принцеса Катрин, която тогава започва да излиза по-често с Уилям, а след това се и женят. Покрай тях съзрява и Хари и с годините окончателно стават непосилна хапка за разюздения рапър.

Пи Диди се опитал да убие Тупак две години преди смъртта му
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Пи Диди се опитал да убие Тупак две години преди смъртта му

Автор Ева Григорова