Автор
Веселина Петрова

Нарекоха Меган Маркъл "диктатор на токчета", разплакал много мъже

Меган Маркъл определено е личност, която поляризира мненията на околните и не е популярна сред последователите на британското кралско семейство.

Сега обаче се появи статия, която описва Маркъл като „диктатор на токчета“, който ужасява персонала и никой не иска да работи с нея.

Материалът, публикуван от The Hollywood Reporter, включва разкази от първо лице на различни източници. Нито един от тях не казва нищо хубаво съпругата на принц Хари.

View post on Instagram
 

„Всички са ужасени от Меган“, твърди източник, близък до двойката, в статията, която се съсредоточава върху голямото текучество сред персонала на херцозите.

„Тя омаловажава работата на хората, не приема съвети. И двамата са лоши при вземането на решения, променят мнението си постоянно. Хари е много, много очарователен човек, много помага. А тя е просто ужасна.", казва още източникът.

„Тя е абсолютно безмилостна“, казва друг вътрешен човек пред изданието. „Тя марширува наоколо като диктатор на високи токчета, възмущавайки се и лаейки заповеди. Гледал съм как разплаква възрастни мъже.“

Маркъл избра дасе откаже от кралския си живот през 2020 г., когато двмата с Хари се преместиха в Калифорния.

„Меган наистина съжалява за някои от изявленията, които направи“, казва кралският експерт и коментатор Кинси Скофийлд пред Fox News.

„Думите ѝ не бяха приети по начина, по който тя очакваше, и няколко от нейните коментари имаха обратен ефект.“

„Тя и принц Хари дълбоко съжаляват за кралския "расистки спор". Меган искаше изводите от интервюто им с Опра да бъдат свързани с нейното психично здраве“, коментира още Скофийлд, пише Marca.