Автор
Ева Григорова

Между страстта и раздялата: Неочакваният обрат в развода на Афлек и Лопес

Миналия месец Дженифър Лопес най-накрая "дръпна спусъка" и подаде молба за развод с Бен Афлек. Въпреки че звездната двойка живееше разделена от няколко месеца, решителният ход на Лопес сложи край на бурния им двугодишен брак.

Разводът Афлек-Лопес може да се окаже една от онези неприятни, "грозни" раздели, които ще доминират в таблоидите до края на 2024 г. и дори през 2025 г. - всичко това заради скорошно решение на Афлек, което може да промени всичко.

Според In Touch Weekly, неотдавнашната фотосесия на Афлек с Лопес в хотел в Бевърли Хилс се оказа много по-рискована, отколкото звездата от "Арго" е очаквал. Тази среща е усложнила нещата в "усилията" на двойката да се разведе, тъй като същите конфликти, които доведоха до раздялата им по-рано тази година, все още съществуват.

"Дженифър копнее за романтика и обожание," споделя вътрешен източник. "Бен винаги търси следващата тръпка, независимо дали е добра за него, или не. Бен върви по опасна линия, като е толкова близък физически с отчуждената си съпруга." Афлек и Лопес бяха забелязани да се целуват и държат за ръце по време на брънч с децата на Афлек, което породи още спекулации, че силното физическо привличане между двойката ще остави "отворена врата" за шокиращо евентуално помиряване. Въпреки това, публичните изявления на представителите на двойката ясно показват, че те все още възнамеряват да се разведат, тъй като личностите им не са съвместими.

"Въпреки че очевидно все още има физическо привличане между тях, конфликтите все още са налице," сподели източникът пред In Touch.