Автор
Теодор Муховски

3 зодии, които могат да попаднат под влиянието на Черната луна по време на затъмнението във Везни днес

Астроложката и таролог Юлия Лифанова ни разказва кои знаци ще трябва да преминат през изпитание на силите още тази вечер.

Обикновено всяко затъмнение е период, в който Вселената поставя сериозен акцент и се съсредоточава върху една от сферите на нашия живот. Сякаш си струва да ѝ обърнем внимание и да я развием, тъй като това е времето, в което може да се появят нови възможности за развитие на душите ни.

Предстоящото Слънчево затъмнение ще протече в малко по-различна енергия. Везните изискват равновесие във всички области на живота: любовта трябва да бъде взаимствана, а в работата да се усеща вдъхновение.

Затъмнението във Везни на 2 октомври 2024 г. ще окаже силно влияние върху взаимоотношенията ни с другите и под влиянието на Черната луна ще ни подскаже, че в живота ни има забранени и „тъмни“ енергии, които не могат да бъдат пренебрегвани.

Везни

Бъдете бдителни - Лилит във вашия знак може да ви изкуши да промените най-съкровените си принципи. Възможно е да бъдете привлечени от нов човек или... нов образ, който не е органичен за вас. Поради това партньорът ви може да ви заподозре в изневяра, а на работното място около вашата личност да възникне скандал.

Риби

Черната Луна ще се движи през вашия сектор на страховете и комплексите, създавайки фалшиви страхове и нагласи. Например може да започнете да се страхувате да вземате пари от партньора си или да разчитате на помощ от други хора. Сякаш има нещо, което може да ви нарани и не можете да покажете истинското си лице, особено когато се чувствате уязвими.

Овен

Ако сред познатите ви има въздушни знаци (Везни, Близнаци или Водолей), подгответе се да преживеете промяна в отношенията. Лилит ще създаде изпитание за сила, но от друга страна и ще подчертае неща, които може би не сте забелязали. Например изневяра или някои подводни камъни в една връзка. Обикновено се опитвате да бъдете лидер, но може би сега е време да наблюдавате партньора си и какво точно влага той във вашия съюз. Разбира се, не можете да очаквате партньорът ви да реши всичките ви проблеми... Но защо да не заемете стола на зрителя за първи път в живота си?

Не ги обиждайте: 5-те зодии, които прощават много трудно
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Не ги обиждайте: 5-те зодии, които прощават много трудно

Автор Теодор Муховски