Автор
Ива Петрова

Бурни страсти и космически драми: 5 зодии ще усетят любовни сътресения по време на затъмнението на 2 октомври

Затъмнението във Везни на 2 октомври се случва под влиянието на възела на минала карма - всичко, което започнете в любовната сфера през този период, може да бъде ненадеждно и доста скандално, твърди астрологът и таролог Юлия Лифанова. Проверете списъка, може да решите да се подготвите да избегнете изкушението!

Овен

Затъмнението ще засегне вашия сектор на любовните отношения - на 2 октомври може да влезете във връзка, която в крайна сметка ще окаже „обратен ефект“ както за вас, така и за отстрещната страна. Това може да е афера с обвързан човек или вие самите да се впуснете в нов романс зад гърба на половинката си. Бъдете внимателни, тъй като вследствие на мощния екстаз, идващ от Венера в Скорпион, можете да се потопите стремглаво в доста бурна и разтърсваща връзка... Но до пълнолунието на 13 април 2025 г. ще се сблъскате с реалността на този съюз, която може да ви шокира.

Телец

При вас има вероятност, зародил се служебен флирт да се превърне в нещо повече, но... краткотрайно. Затъмнението се случва във вашия работен сектор, но диспозиторът Венера ще бъде в сектора на романтичните отношения. Можете да флиртувате с колега или да намалите дистанцията с него по време на корпоративно парти, което в крайна сметка заплашва да стигне до скандал. Затъмнението на 2 октомври може да доведе до ситуация, която ще ви превърне в епицентър на клюки в екипа.

Близнаци

Затъмнението на 2 октомври може да ви донесе фатален флирт или романс, който буквално ще преобърне живота ви. Възможна е внезапна бременност, тъй като новолунието и затъмнението се случват в детския сектор, което означава, че може да се случи непланирано събитие, свързано с бебе. Въпреки това за много Близнаци вероятността да попаднат в някаква „бъркотия“ е наистина висока, защото тригон от Юпитер към Слънцето и Луната може да вдъхнови появата на флирт, на който е трудно да се откаже!

3 зодии, чиито връзки ще се променят драстично в Коридора на затъмнението: Очаквайте изненади между 18 септември и 2 октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

3 зодии, чиито връзки ще се променят драстично в Коридора на затъмнението: Очаквайте изненади между 18 септември и 2 октомври

Автор Антония Михайлова

Везни

Можете буквално да се окажете в разгара на любовен скандал „тъмна луна“, защото новолунието и затъмнението на 2 октомври се случват във вашия знак. Има вероятност вашият, уж невинен, флирт да предизвика не само ревността на партньора ви, но и да провокира люта кавга с него, завършваща с развод.

Стрелец

Очаква ви събитие, което може да ви извади от приятелската зона бързо и неочаквано. Например, можете да започнете да общувате с човек, комуникацията с когото бързо да прерасне в приятелски секс по време на затъмнението. Бъдете внимателни, защото за обвързаните Стрелци подобно събитие може да доведе до скандал в семейството – тайната все пак ще стане явна през декември.