Автор
Веселина Петрова

След 120 обвинения: Светът под краката на Шон "Диди" Комбс буквално се срива

Шон "Диди" Комбс получи нови 120 обвинения в сексуално посегателство. Адвокатът Тони Бъзби, който представлява всичките 120 обвинители - включително един, който твърди, че е бил само на 9 години, когато бил малтретиран от рапъра, буквално взриви с нови доказателства и обвинения случая.

А адвокатът на Пи Диди категорично отрече твърденията.

По думите на Бъзби обвиненията включват "много влиятелни хора“ и "много мръсни тайни“. Той дори отбеляза, че екипът му има "снимки, видео и текстове“, с които може да подкрепи твърденията.

"Ще разкрием хората, които са позволили това поведение при затворени врати. Ние ще стигнем до дъното на този въпрос, независимо кого замесват доказателствата. Списъкът вече е дълъг, но поради естеството на този случай, ще се уверим, че сме прави, преди да го направим публичен. Тези имена ще ви шокират", подчерта Бъзби пред репортери.

View post on Instagram
 

По думите му обвиненията включват "сексуално насилие и изнасилване, секс с дрогирани, разпространение на видеозаписи и сексуално насилие над непълнолетни“.

Адвокатът подчертава, че един от обвинителите твърди, че бил само на 9 години, когато Комбс и други са го малтретирали сексуално в студиото на Bad Boy Records в Ню Йорк. Комбс е поканил момчето на прослушване и му е обещал звукозаписна сделка преди да му посегне.

Адвокатът също така заяви, че кантората му ще заведе дела от името и на други обвинители, които твърдят, че са били непълнолетни, когато Комбс ги е малтретирал.

View post on Instagram
 

54-годишният Комбс категорично отрече обвиненията чрез своя адвокат Ерика Улф във вторник. Но нещата за него хич не са розови. Случаят затяга обръча на доказателствата срещу него, темата е като истински горещ картоф, опарил доста звездни величия.

"Г-н Комбс категорично отрича като невярно и клеветническо всяко твърдение, че е малтретирал сексуално някого, включително непълнолетни. Той очаква с нетърпение да докаже своята невинност и да се оправдае в съда, ако и когато исковетe бъдат заведени и връчени, където истината ще бъде установена въз основа на доказателства, а не на спекулации“, заяви Ерика Улф, цитирана от "Телеграф".

Рапърът вече беше обвинен в рекет, сексуален трафик и транспортиране с цел проституция след ареста му в хотел в Ню Йорк миналия месец. А сега идва и лавина от други обвинения, които го затрупват с всеки изминал ден. Беше му отказано пускане под гаранция от двама съдии миналия месец.

В документа от 14 страници се твърди, че Комбс е създал "престъпно предприятие, чиито членове и сътрудници са участвали в... трафик за сексуална употреба, принудителен труд, отвличания, палежи, подкупи и възпрепятстване на правосъдието“.

Комбс отрече да е извършил нарушение в отговор на съществуващите съдебни дела срещу него и се призна за невинен по федералните обвинения, пише Burgas24.