Автор
Ева Григорова

Шокиращи обвинения: Шон 'Диди' Комбс уличен в използване на конски транквилант срещу своите жертви

Шон "Диди" Комбс е в центъра на сериозни обвинения, включващи упояване и сексуално насилие над множество жертви, като се твърди, че е използвал конски транквилант като част от нападенията. По време на пресконференция във вторник тексаският адвокат Тони Бъзби, представляващ 120 предполагаеми жертви, разкри шокиращи обвинения срещу музикалния магнат.

Бъзби сподели подробности за един предполагаем инцидент, включващ 20-годишна жена, поканена на хотелско парти с Комбс. Адвокатът твърди, че тези нападения датират от 1991 г. и обхващат десетилетия, включвайки различни жертви. Сред групата са 25 непълнолетни, включително обезпокоителен случай с 9-годишно момче.

Базираният в Хюстън адвокат заяви, че разполага с множество доказателства - включително снимки, видеоклипове и текстови съобщения, които биха могли не само да уличат Комбс, но и да разкрият други, които може да са изиграли роля в улесняването на предполагаемото неправомерно поведение.

"Няколко от лицата, които представлявам, бяха тествани за наркотици и в системите им бяха открити такива," твърди Бъзби. "Странни наркотици, за които вероятно никога не сте чували." "Един в частност, който продължава да се появява, е наркотик, наречен Ксилазин, който според нашите проучвания е известен като конски транквилант." "Една от жертвите била поласкана от поканата, отишла на партито, където ѝ било дадено едно питие и не помни нищо друго."

"В крайна сметка тя била толкова зле, че отишла в болницата, където открили кокаин и този конски транквилант в кръвта ѝ."

"Лицето, което по онова време е било на девет години, е било заведено на прослушване в Ню Йорк в Bad Boy Records, други момчета също са били там за прослушване." Лицето е било сексуално малтретирано предполагаемо от Шон Комбс и няколко други души в студиото с обещанието както на родителите му, така и на самия него, че ще получи звукозаписен договор."

С появата на тези обвинения, основателят на Bad Boy Records категорично отрича всякакво нарушение. Комбс последователно поддържа невинността си, дори когато броят на обвиненията срещу него продължава да нараства. Междувременно Бъзби се е заклел да преследва справедливост и да разкрие всички съучастници, които може да са прикривали или подкрепяли Комбс в тези предполагаеми действия.