Автор
Ива Петрова

Обвиниха и Куба Гудинг младши в сексуално посегателство

Музикалният продуцент Родни „Лил Род“ Джоунс, който заведе дело срещу Шон „Диди“ Комбс миналия месец, сега обвини актьора Куба Гудинг младши за сексуален тормоз и нападение над него. Това стана ясно от нова федерална жалба, подадена в понеделник вечерта.

Новата гражданска жалба беше подадена в Окръжния съд на САЩ в Манхатън часове след като федерални служители претърсиха двата имота на Комбс. Припомняме, че Комбс е обект на федерално разследване, задействано от февруари тази година. Още няколко души от близкото му обкръжение са били разпитани от федералните служители в Манхатън във връзка с обвинения, включващи сексуален трафик, нападение, незаконни наркотици и огнестрелни оръжия.

Продуцентът Родни „Лил Род“ Джоунс заведе първоначалния си иск срещу Комбс през февруари, твърдейки, че рапърът го е принуждавал да набавя секс работници и го е притискал да участва в нежелани сексуални актове с тях.

В жалбата си Джоунс твърди, че носителят на „Оскар“ е започнал да го докосва и опипва по краката, вътрешността на бедрата, в близост до слабините, по кръста, дупето и раменете, докато двамата са били на яхта във Вирджинските острови. Плавателният съд е бил нает от Диди през януари 2023 г. 

Шон „Диди“ Комбс
Шон „Диди“ Комбс

По думите му музикалният продуцент се чувствал „изключително неловко“ и „отказал намеците“, но Гудинг не спрял, докато Джоунс не го отблъснал със сила. Адвокатите на актьора все още не са направили коментари по обвиненията и описаната сцена.

Най-големият син на Комбс – Джъстин, началникът на неговия щаб - Кристина Корам, и изпълнителният директор на Universal Music Group - Лучиан Грейндж, също са посочени като ответници в актуализираното дело. През февруари, когато делото беше първоначално заведено, адвокатът на Комбс – Шон Холи, каза в изявление, че „Лил Род е нищо повече от лъжец, който заведе дело за 30 милиона долара, безсрамно търсейки незаслужената си заплата. Твърденията му са чиста измислица и просто не са се случили. Това не е нищо повече от прозрачен опит да се натрупа популярност“. 

Стив Тайлър с ново обвинение: Втора жена е завела дело за сексуално посегателство
НОВИНИ
Автор Веселина Петрова

Стив Тайлър с ново обвинение: Втора жена е завела дело за сексуално посегателство

Автор Веселина Петрова

Апропо, това не е първият сблъсък със закона на Куба Гудинг. Звездата от "Мъже на честта" се е изправял пред обвинения за сексуално посегателство и преди. През април 2022 г. той се призна за виновен за насилствено опипване на жена в Ню Йорк през 2018 г.

През юни пък миналата година актьорът сключи споразумение по дело от 2020 г., заведено срещу него от жена, която го обвини в изнасилване, извършено през 2013 г.