Автор
Ева Григорова

Изчезналите диаманти на Даяна: Принц Уилям е притеснен за бижута, дадени на Меган Маркъл

Принц Уилям е загрижен за местонахождението на някои бижута, принадлежали на покойната му майка, принцеса Даяна, които са били дадени на Меган Маркъл.

Меган получи годежен пръстен от принц Хари през 2017 г., който според сведенията, бил украсен с два диаманта от колекцията на покойната му майка. Двата скъпоценни камъка били поставени до камък от Ботсвана върху златна халка. Смята се, че по-малко от две години по-късно годежният пръстен е бил леко променен, като е добавена по-тънка халка.

Смята се, че Меган за първи път е показала новата версия, заедно с друг пръстен, на парада Trooping the Colour през 2019 г.

Тази година Меган е била забелязана без пръстена на няколко събития, включително на гала вечеря през май. По-късно беше съобщено, че пръстенът "се поправя". Наскоро тя не носеше пръстена на Игрите Invictus миналия месец, където беше придружена от съпруга си.

Източник сподели пред списание New Idea, че принц Уилям е загрижен за местонахождението на скъпоценните камъни на покойната си майка.

Както вече е известно по цял свят отношенията на бъдещия крал на Великобритания с по-малкия му брат са изключително обтегнати.

Източник повдигна въпроси за местонахождението на годежния пръстен на Меган, който забележимо отсъстваше на скорошно събитие в Германия. Херцогинята на Съсекс, която се омъжи за принц Хари през 2018 г., обикновено носи гордо пръстена, което води до спекулации и загриженост сред членовете на кралското семейство във Великобритания.

Вътрешният източник разкри: "Би могло да се каже, че това е задействало аларми в двореца. Принц Уилям е споделил пред общи приятели, че иска да знае какво става. Да не знае къде са диамантите е притеснително за Уилям."

Предполага се още, че принц Уилям винаги защитава наследството на покойната си майка, като нейните бижута се считат за "важна" част от това. Източникът добави, че спомените, които той има за нея "никога няма да изчезнат".