Автор
Ива Петрова

Той изостави семейството си, за да бъде с нея: Шокиращата истина за новата връзка на Бритни Спиърс

Една от най-успешните певици за всички времена с над 100 млн. продадени копия на албуми и 98 млн. продадени сингли не се отказва от надеждата да подобри личния си живот.

Миналата година Бритни се разведе с третия си съпруг - фитнес треньора Сам Асгари. Според самия него причината за раздялата им е новият романс на Спиърс. Изпълнителката прекарвала все повече време с Пол Солиз - мъжът, който работел като au pair* в къщата на двойката. Същията се сближил с Бритни повече от допустимото и буквално я отнел от съпруга ѝ. Така че, третият развод едва ли е оставил у Спиърс някаква дълбока горчилка в душата ѝ, коментират таблоидите зад Океана.

Скандалът избухна с пълна сила, когато стана ясно, че Пол Солиз е започнал страстна връзка с Бритни Спиърс, докато все още е бил законно женен за съпругата си Никол Мансила – майка на трите му деца.

В неотдавнашно интервю Никол разкри шокиращи подробности, заявявайки: "Съпругът ми буквално полудя по Бритни, докато все още живееше с нас. В един миг изостави децата ни и започна да ги пренебрегва заради нея." По думите ѝ отношенията им са се сринали точно в момента, когато Пол започнал работа в дома на световната поп звезда.

View post on Instagram
 

Интересното е, че от предишни връзки Пол има общо 9 деца, като най-малкият наследник на мъжа е само на годинка. Въпреки това, след като се срещнал с Бритни, той загубил ума си по нея.

Според източници пред "Дейли мейл" връзката им трудно можела да се нарече хармонична. Припомняме, че през май дори се наложи полицията да се намеси в поредната им кавга. В хотелската стая, в която двамата били отседнали, се разразила истинска битка.

Бритни Спиърс смая света със загадъчна снимка след ареста на бившия ѝ приятел Джъстин Тимбърлейк
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Бритни Спиърс смая света със загадъчна снимка след ареста на бившия ѝ приятел Джъстин Тимбърлейк

Автор Ева Григорова

Двамата обаче все още са заедно. Пол и Бритни няколко пъти обявиха раздялата си, но след това папараци все пак ги изловиха заедно. И очевидно двойката най-накрая е готова да изведе връзката си на следващото ниво.

Самата Никол от своя страна заяви наскоро пред репортери на "Дейли мейл", че съпругът ѝ е подал молба за развод. По думите ѝ Пол настоявал за пълно попечителство над общите им деца. Очевидно в близко бъдеще мъжът планира да започне нов живот с наследниците и Бритни в къщата на певицата.

View post on Instagram
 


__________
*Au Pair - млад човек, обикновено от чужбина, който живее временно в семейство и помага с гледането на деца и домашните задължения в замяна на настаняване, изучаване на езика и културата на страната, в която пребивава, храна и джобни пари.