Автор
Теодор Муховски

Лов на свещения елен: Какво ще донесе пълнолунието в Овен на 17 октомври на всички знаци от зодиака

Астрологът и таролог Юлия Лифанова ни разказва защо тазгодишната „Ловна луна“ е свързана с темата за изцелението и как ще помогне на всички нас.

По традиция октомврийското пълнолуние се нарича „Ловна луна“, защото този период от годината се свързва с периода на ловуване на животните с цел допълнителни запаси за зимата. Огнената енергия на пълнолунието в Овен се свързва със смелост, дързост и личен пробив, за да получите това, което искате.

Пълнолуние
Пълнолуние
Freepik

Подобно астрологично събитие е тясно свързано с подсказката на Вселената за това от какви точно запаси и от какво се нуждаете, за да оцелеете през зимата. Всяко пълнолуние е кулминация, т.е. резултат от някакъв цикъл, което означава, че си струва да си припомните какво е започнало в живота ви около 8 април 2024 г. Именно тази ситуация ще стигне до своя логичен завършек.

Този път пълнолунието е в съвпад с Хирон, който е прототип на лечителя. Това означава, че всеки от нас ще може да излекува нещо в душата си, но чрез своеобразно завоевание.

Пълнолуние
Пълнолуние
Пълнолуние
Пълнолуние
Freepik

В древността октомврийското пълнолуние се е свързвало с лова: светлината на Луната е осветявала горите и полята, така че е имало възможност да се хване самото животно, което обикновено успешно се е криело. Възможно е на 17 октомври вашият личен „свещен елен“ или някаква помощ от висши сили да ви помогне да се подготвите за трудния зимен период.

Диспозиторът на пълнолунието Марс ще бъде в знака на Рака, което означава, че много събития ще бъдат свързани по един или друг начин с темата за семейството, недвижимите имоти и местоживеенето. Вероятно всеки ще има енергията да се заеме с важен въпрос, който засяга основа в живота му.

Пълнолунието в Овен на 17 октомври създава на небето аспект на Големия кръст - един вид необратимост и кармичен характер на събитията, а опозицията между Марс и Плутон може да донесе сериозни конфликти. Може да се наложи да избирате между статута и това, което е важно за сърцето ви. Или пък ситуацията с пълнолунието ще включва двама мъже, които са от голямо значение за вас - не са изключени утежнения в отношения от типа „любовен триъгълник“.

Истински късметлии: Дъжд от пари ще се изсипе върху тези 2 зодии през октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Истински късметлии: Дъжд от пари ще се изсипе върху тези 2 зодии през октомври

Автор Евелин Попадийна