Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелците ще намерят решение на проблемите си, Рибите да излязат с приятели

Като цяло това е ден на изкушения и леки провокации, на които в никакъв случай не бива да се поддавате.

Овен - Звездите днес ще са благосклонни, когато става въпрос за любовния ви живот, особено ако сте необвързани. Това е благоприятен ден да излезете, да се насладите на любовна среща или да откриете своя специален човек.

Телец – Това е един спокоен и позитивен ден що се отнася до любовта. Има добър шанс да се сближите отново с партньора си, заедно да се насладите на някои прекрасни моменти и да направите общи планове за бъдещето.

Близнаци – Необходимо е да намерите време, което да отделите само на партньора си. Направете изненада! Планирайте романтична вечер и обсипете любимия човек с любов и внимание. Това ще ви помогне да си възвърнете близостта.

Рак – Ако сте необвързани, вашите чар и харизма, които излъчвате в момента, със сигурност ще привличат всички погледи към вас. Мнозина ще изживеят ден на страст и романтика. Ако се чувствате самотни, планетите са на ваша страна.

Лъв – Добре би било да се пазите от вземане на важни решения днес. Мислите ви са замъглени от емоциите. Оставете нещата да се развиват от само себе си. Опитайте се да запазвате спокойствие и със сигурност ще се адаптирате и ще се справите добре.

Дева – Любовният ви живот е пропит от напрежение и е необходимо да бъдете много внимателни как използвате вашата енергия. Нужно е да се опитате да подобрите ситуацията, доколкото можете и да внимавате вместо това да не влошите нещата.

Везни – Днес звездите благоприятстват сърдечните въпроси! Сега влизате в нова и по-положителна фаза, при която да се свържете по-тясно с партньора си. Чрез взаимно разбирателство и компромис ще намерите идеалното решение за всеки един от вашите проблеми.

Скорпион – Ако все още сте необвързани, излезте навън и се смесете с хората! Не забравяйте да държите антените си насочени нагоре, защото любовта на живота ви може да е много по-близко до вас, отколкото си мислите.

Стрелец – Сега нещата са по-ясни, така че успявате да намерите решения на своите проблеми. Доверете се на себе си, на силите си и на собствената си преценка и способности, и всичко ще се получи така, както сте планирали.

Козирог – Останете фокусирани върху целите си; ако проявявате сдържаност и не приемате нищо за даденост, всичко ще се нареди добре в крайна сметка. Късметът е на ваша страна и няма от какво да се страхувате.

Водолей – Вероятно чувствате известна нужда да насочите живота си в нова посока и сега може да е настъпил този момент да го направите. Решенията, които вземете сега, ще бъдат правилните. Дайте воля на емоциите си без страх.

Риби - Ако все още търсите любовта на живота си, звездите ви предлагат пълната си подкрепа днес. Излезте с приятели, запознайте се с нови хора и се насладете на флиртуване. Това ще освежи денят ви и настроението.

Драстична промяна се задава за четири зодии през октомври
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Драстична промяна се задава за четири зодии през октомври

Автор Евелин Попадийна