Октомври ви носи амбиция, интелект и бързи реакции. Имате ясна визия за нещата и сега е моментът да действате според нея. Ще разполагате с умствена сила, енергия, решителност и категоричност в действията си. Вие сте напълно наясно със себе си – с това какво искате и как да го постигнете. Не ви липсват концентрация и прецизност, които ще са оръжията на вашата амбиция през този месец. През октомври на преден план за вас ще бъде преследването на лични и професионални цели. Няма да се разсейвате и ще бъдете максимално съсредоточени върху пътя си. Бързо ще взимате решения и още по-бързо ще ги прилагате на практика. Всичката тази динамика може да бъде ободряваща, но и изтощителна, ако не се балансира правилно. Отделяйте и малко време за почивка и разпускане. 

Вашият упорит труд и целеустременост ще бъдат щедро наградени още през този месец. Очакват ви добре спечелена победа, лично постижение, признание или грандиозен успех. През октомври ще се радвате на триумф и ще достигнете до ключова точка от развитието си. Ще имате много поводи за гордост и ще бъдете в центъра на вниманието. Няма време да почивате на лаврите си, вашата амбиция ще ви изтласка напред! Макар победата да е сладка, ще трябва набързо да я отпразнувате и да преминете към следващото предизвикателство, за да не губите от инерцията си през този месец.

Октомври ще внесе ред и яснота в живота ви. Ще гледате по-реалистично на ситуациите, в които се намирате, ще преодолеете илюзиите и фантазиите си и ще бъдете здраво стъпили на земята. Това ще ви помогне да подредите приоритетите си, да се фокусирате върху важните за вас неща и да организирате плановете си за в бъдеще. Яснотата, която ще получите сега, ще ви позволи да преодолеете нерешителността и да бъдете по-прецизни и смели в действията си.

В социален план може да се сблъскате с конфликти, конкуренция или пречки в комуникацията. Често пътят към успеха е трънлив и може да се срещнете със съпротива или предизвикателства от хората наоколо. Това може да се прояви под формата на разногласия, борби за надмощие, завист или просто силно конкурентна среда. Бъдете винаги нащрек, защото момент невнимание може да ви коства редица проблеми. Не се притеснявайте, през този месец ще сте добре подготвени да се справите с пречките. Вместо да избягвате конфликта, го посрещнете с увереност. Може дори да се зарадвате на възможността да се съревновавате и доказвате и това да ви мотивира допълнително. Използвайте острия ум и бързата си мисъл и изградете подходяща стратегия и дипломация, за да се справите с недоброжелателите. 

Октомврийски тароскоп за зодия Скорпион
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Октомврийски тароскоп за зодия Скорпион

Автор Мира Маринова