Автор
Евелин Попадийна

Ето как да разберете дали сте омагьосани и как да се справите с проклятието

Случвало ли ви се е изведнъж живота ви да се обърка и да ви се случат няколко неприятности едновременно? Да, май всички ще го преживявали. Точно тези лоши неща се разбират по различен начин от хората – едни го смятат просто за лош период, а други започват да си мислят, че им е направена магия.

Екстрасенс разкри как да разберем дали някой ни е направил магия и даде няколко съвета как да премахнем изпратената ни негативна енергия от недоброжелателя.

Признаци, че сте омагьосани:
- Ако преживявате провал след провал, въпреки че давате всичко от себе си, е възможно да ви е направена магия.
- Внезапно заболяване, хронична умора, депресия или тревожност без видима причина.
- Чувство на натиск, безпокойство, страх или обща тежест, особено ако се появяват внезапно.
- Странни сънища или кошмари, които ви карат да се чувствате зле.
- Необясними финансови затруднения или внезапна загуба на пари.
- Чувство, че някой непрекъснато ви наблюдава, дори да сте сами.

Причините са омагьосване са много и различни – завист, омраза, родови проклятия.

Ето как да се пречистите от лошата енергия и да я „върнете“ там откъдето е дошла.

Почистване със сол и лимон
Един от най-ефикасните методи е почистването със сол и лимон. Вземете пресен лимон и го нарежете наполовина. Поръсете половинките с морска сол и ги прекарайте по цялото си тяло. Докато го правите си визуализирайте как негативната енергия се абсорбира от лимона. След това изхвърлете лимона далеч от къщата. Правете го няколко дни подред, докато не се почувствате по-добре

Бани със сол и билки
Баните със сол и билки могат да бъдат ефективни и да прочистят енергията. Напълнете вана с топла вода, добавете две чаши сол и 10 капки етерично масло от розмарин или няколко пакетчета чай от лайка. Докато сте във ваната си представете как водата поема отрицателната ви енергия. След като приключите с ваната оставете тялото си да изсъхне само.

Опушване
Запалете градински чай или лавандула, опушете тялото и дома си, като си представите как димът отнема негативната енергия. Докато го правите мислете позитивно и наричайте само хубави неща.

Защитни амулети
Носенето на амулети помага за предпазване от омагьосване, негативна енергия и уроки. Заредете амулети, които да държите в ръцете си и визуализирайте защитната им сила.

Медитация
За да укрепите енергийните си защити, започнете да практикувате медитация и визуализация. Седнете удобно на някое тихо място и визуализирайте ярка светлина около себе си, по този начин ще създадете защитна бариера.

6 признака, че носите 'венец на безбрачието' и как да се отървете от проклятието на самотата
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Дамянова

6 признака, че носите 'венец на безбрачието' и как да се отървете от проклятието на самотата

Автор Антония Дамянова