Автор
Теодор Муховски

Подсъзнателна магия: 5 знака, които подсказват, че един човек мисли за вас

Разказваме ви какво, освен „пламтящите“ бузи и уши, може да издаде всички тайни на този, с когото имате невидима връзка.

Нашето подсъзнание може да прави чудеса - и вероятно сами сте се убеждавали в това много пъти. Всеки от нас поне веднъж се е сблъсквал с усещането, че между него и определен човек има някаква връзка, която не може да се види или докосне, но може да се усети.

Някои ще го нарекат телепатия, психолозите ще отговорят - става въпрос за нашето несъзнавано, което понякога играе по най-необичайни правила, а езотериците настояват, че това е сигурен знак за най-реална телепатия между хората. Нека разберем кои са петте знака, които сигнализират, че даден човек мисли за вас дни и нощи наред.

5 знака, които подсказват, че един човек мисли за вас

Сънища

Колкото и учени да са се мъчили да разгадаят истинската природа на сънищата, все още не е възможно да се разкрие тяхната тайна. Въпреки това много езотерици са единодушни в мнението си, че историите, които се разиграват във въображението ни по време на почивка, могат да разкрият немалко тайни. Например да подскажат, че човекът, който от време на време нахлува в съня ви без особена причина, вероятно активно мисли за вас. Ако всеки път картините стават все по-пълни и по-ярки, значи няма съмнение в това.

Спомени

Един от най-сигурните признаци, че някой мечтае за вас ден след ден, са спомените. Забележете как от нищото в главата ви неволно започват да изникват мисли за някого, с когото вече сте спрели да общувате или по някаква причина от дълго време не сте пресичали пътищата си. Ако докато работите, учите или правите някакво друго нещо, изведнъж се сетите за човека, когото сте оставили в миналото, то най-вероятно той е „влязъл“ в подсъзнанието ви не просто така, а чрез дълги размисли и спомени за общите ви моменти.

Прилив на енергия

Ако изведнъж започнете да усещате прилив на сили и способност да катерите планини, то бъдете сигурни, че вибрационното ви тяло не просто е „презаредило вътрешната батерия“. Работата е там, че нашият свят се състои от определени вибрации, които свързват всички в нашата Вселена с невидима нишка. Всяка мисъл е своеобразна вълна, която достига до човека по един или друг начин. И ето защо, когато мислим нещо за някого, той винаги ще го усети. Човек несъзнателно насочва енергията си към вас, а вие се храните от нея не само физически, но и емоционално.

Случайни срещи

Друг сигурен знак, че някой мисли за вас, са срещите. Дори да няма почти никакъв шанс да срещнете човека, пътищата ви ще се пресекат случайно. Магията? Напълно възможно! В края на краищата енергийната връзка никога не е била отменяна.

Но понякога се случва самата среща да не се е състояла, но да е имало намек за нея. Например, ако случайно забележите познато лице в тълпата, това е един от основните маркери, че мислите на някой човек са заети с вашето присъствие.

Съобщения

Познавате ли ситуацията, когато внезапно се събуждате, а няколко минути по-късно виждате на заключения екран съобщение от определен човек? Езотериците отбелязват, че това е ясен знак, че между подателя и получателя има телепатична връзка. Вашите енергии се синхронизират, създавайки някакви вибрации, които ви карат да се събудите и той да се изяви. Дори в крайна сметка съобщението да се окаже „случайно“, но така или иначе човекът го е написал, което означава, че определено е мислил за вас.

7 техники, с които ще накарате всеки мъж да започне да мисли за вас
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

7 техники, с които ще накарате всеки мъж да започне да мисли за вас

Автор Теодор Муховски