Автор
Антония Михайлова

Мелания за първата си среща с Доналд Тръмп: Флиртуваше с мен, докато беше с друга

В своите мемоари, носещи нейното име, бившата първа дама на САЩ - Мелания Тръмп, откровено разкрива как е започнал романсът ѝ с Доналд Тръмп – при доста необичайни обстоятелства. И, да, той всъщност бил на среща... но с друга жена!

Историята се развива през 1998 г. по време на парти на Седмицата на модата в Ню Йорк. Мелания - тогава успешен модел от Словения, си прекарвала времето с приятелка, когато се появява самият Доналд – въпреки че бил придружен от привлекателна блондинка. Без да се смущава от компанията си, Тръмп направо се насочил към Мелания с добре репетирано самоуверено представяне: „Здравей, аз съм Доналд Тръмп. Приятно ми е да се запознаем.“

Мелания и Доналд Тръмп през 2001 г.
Мелания и Доналд Тръмп през 2001 г.

Мелания признава, че въпреки че веднага „разпознала името“, всъщност не знаела почти нищо за него по онова време. Доналд обаче явно бил решен да я спечели, като ѝ задал няколко непринудени въпроса за престоя ѝ в Ню Йорк и живота ѝ в Словения. Още от първия миг се усещало нещо специално между тях – въпреки че около тях се вихрела цялата светска суматоха, той ѝ дал цялото си внимание, неотклонно съсредоточен в техния разговор.

Това било кратка среща, но явно достатъчно впечатляваща за двамата. Мелания споделя, че се почувствала запленена от магнетизма и чара на Доналд, а той – от нейната независимост и енигматична личност. Но не всичко било толкова лесно. Тя признава, че първоначално се опитала да избегне по-дълъг контакт с него, имайки предвид, че той бил с друга жена. Но когато блондинката напуснала партито, Доналд моментално поискал телефонния ѝ номер.

Мелания и Доналд Тръмп през 2001 г.
Мелания и Доналд Тръмп през 2001 г.

Мелания обаче не се оставила лесно – учтиво отказала да му го даде. Това явно изненадало Доналд, който не бил свикнал на такъв вид съпротива. Въпреки всичко те успели да разменят контактите си, но с едно условие – да се чуят веднага след партито.

Как точно се развили събитията след това, остава загадка, но очевидно всичко е минало по план – през 2005 г. двамата се оженили, а година по-късно на бял свят се появил синът им Барън.

Мелания и Иванка блеснаха на сцената: Силна семейна подкрепа за Доналд Тръмп
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Мелания и Иванка блеснаха на сцената: Силна семейна подкрепа за Доналд Тръмп

Автор Ева Григорова

Освен пикантните детайли за началото на тяхната връзка, Мелания в мемоарите си откровено признава, че невинаги е съгласна с решенията на съпруга си. Един от най-значимите въпроси, по които те имат различия, е темата за абортите. Бившият модел изразява позицията си категорично: „Всяка жена има фундаменталното право на лична свобода и да вземе решение за собствения си живот, включително правото да прекъсне бременността си, ако така желае.“

Дори когато си първа дама, не всичко върви по план, но явно точно тези различия правят отношенията им още по-интересни.