Автор
Веселина Петрова

Ужасяващи изкривявания: Кание Уест имал интимни желания към майката на Бианка

Кание Уест казал на съпругата си Бианка Чензори, че иска да прави секс с майка ѝ, докато тя ги гледа. Това се твърди в документи, получени от Page Six, в които бившата асистентка на основателя на Yeezy, Лорън Пишота, обвинява рапъра в умишлено дрогиране и сексуално насилие в ново съдебно дело.

Пишота, която работи с Кание от 2021 г. до 2022 г., твърди, че “сексуалните изкривявания” на рапъра са се изразявали в това да има полов акт с майките на партньорките си. Моделът на OnlyFans твърди още, че майката на Бианка, Александра Ченсори, е била в списъка му, преди двамата да се оженят през декември 2022 г.

View post on Instagram
 

Пишота цитира предполагаемо текстово съобщение от 28 септември 2022 г. между Уест и Бианка, което гласи: „Искам да ч*кам майка ти. Преди да си тръгне.”

В съдебния процес асистентката обвинява бившия си шеф, че е добавил в питието ѝ “неидентифициран наркотик”, за да се възползва от нея по време на студийна сесия заедно с Шон Диди Комбс в Санта Моника, Калифорния.

Лорън казва, че Уест ѝ е поръчал питие и не след дълго тя е станала “дезориентирана” и имала „по-малък контрол върху тялото и речта си“. А на следващия ден се е събудила с “огромен срам”, въпреки че не си спомняла подробности. Разбрала какво се е случило, когато Уест ѝ казал, че те “някак са се свързали".

Пишота твърди още, че е била уволнена от компанията малко след това. През юни тя осъди Уест за неправомерно уволнение, твърдейки, че е била изгонена, след като е била повишена в началник на персонала със заплата от 4 милиона долара.