Автор
Теодор Муховски

Най-голямата модна икона се завръща на подиума с гръм и трясък (Снимки)

Бразилката, която е най-успешната супермоделка за всички времена, отново се завръща на сцената, при това в грандиозно шоу, каквото не е имало досега. Може би се досетихте, че става въпрос за Адриана Лима. Освен супермодел, тя е и бизнесдама, и актриса. След 6 години пауза, синеоката красавица ще дефилира отново за световноизвестния бранд за бельо Victoria`s Secret, който през 2018-а я провъзгласи, след 19 години работа за него, за "Ангел номер 1", окичвайки я с титлата "The Greatest Angel".

Адриана Лима
Адриана Лима

Адриана, която е майка на три деца, ще се качи отново на подиума на 43 години. Събитието е планирано за 15 октомври. Бразилката, която има най-много дефилета от всичко модели, се отказа от кариерата си със сълзи на очи, когато беше на 37 години по време шоуспектакъла на Victoria`s Secret в Ню Йорк през 2018 година, с който самата тя сложи край на една ера заедно с прекратяването на тези грандиозни ревюта заради колосалната им цена.

За радост на любителите на марката и ангелите, които представят бельото ѝ обаче, от Victoria`s Secret са взели решение да възстановят своите грандиозни шоута. А на откриващия спектакъл от подновената поредица се очаква зрителите да забавлява не кой да е, а самата певица Шер.

Адриана Лима
Адриана Лима

Да си припомним, че през ноември 2023 г. манекенката все пак отново присъства на червения килим на премиерата на "Балада за пойни птици и змии" и мнозина бяха шокирани от вида ѝ - тя беше с подпухнало лице, наедряла фигура и уморен вид.

"Въобще не ме притеснява", заявява Адриана Лима за негативните коментари онлайн.

Адриана Лима
Адриана Лима

Пред арабското издание на Harper's Bazaar тя допълва, че се е погледнала в огледалото, преди да излезе на червения килим, и много добре знае как изглежда.

Лима допълва, че майчинството все пак променя редица неща в живота на една жена. Преди година тя гордо заявява:

"Аз помагам модната индустрия да се промени така, че всяка жена на всяка възраст да се чувства приета в модата. Това е моята цел и това е причината все още да съм модел и все още да съм пред камерите".

Супер секси: Как Адриана Лима се върна в топ форма
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Супер секси: Как Адриана Лима се върна в топ форма

Автор Евелин Попадийна