Автор
Ева Григорова

Никога не е късно за крила: 56-годишната Карла Бруни дефилира за Victoria's Secret

Почти четири десетилетия след началото на кариерата си на подиума Карла Бруни получава своите крила.

56-годишната моделка и бивша първа дама на Франция дефилира в ревюто на Victoria's Secret във вторник вечерта, отбелязвайки първата си "и вероятно последна" поява в емблематичното ревю.

"На моята възраст?!" каза Бруни със смях. "Много е вълнуващо и наистина е смазващо. Защото, знаете ли, никой не свиква да бъде на подиума, независимо колко дълго го е правил."

Карла Бруни започва да се занимава с моделство през 1987 г., когато е едва на 19 и е работила с водещи модни къщи като Chanel, Versace, Dior, Givenchy и Saint Laurent през годините. Въпреки това, тя казва, че е имало нещо особено специално в поканата от Victoria's Secret. "Забавно е да станеш Ангел. Ще имам крила!" сподели тя пред медиите.

"Единственото ми съжаление е, че съпругът ми не е тук. Щеше да получи сърдечен удар!" добави тя, визирайки бившия френски президент Никола Саркози.

Докато моделите на Victoria's Secret някога бяха известни с интензивните си предварителни диети и тренировъчни режими, Бруни каза, че не е променила много от ежедневието си, за да се подготви за участието си на подиума.

"На 56 години... трябва да водиш много по-умерен живот," обясни тя. "Не пия много - може би веднъж месечно. Става въпрос за по-добър сън и много упражнения."

И докато появите ѝна подиума са все по-редки в наши дни, Бруни ни сподели, че любимият ѝ предварителен "ритуал" е просто да прекарва време в разговори с колегите си модели зад кулисите.

"Да бъдеш с екипа е прекрасно - да си бъбрим, да се смеем," сподели тя. "Това е хубавото нещо в модата: Това е групова работа!"