Автор
Ива Петрова

Скандал в Холивуд: Копола обвинен в неприемливо поведение към непълнолетна

Нови обвинения срещу известен режисьор разтърсиха Холивуд. Според информация, предоставена на The Daily Beast, Франсис Форд Копола е обвинен в неподходящо поведение спрямо непълнолетна на снимачната площадка на най-новия му филм.

Анонимен източник твърди, че е станал свидетел на инцидент, при който Копола е направил комплимент на 13-годишно момиче за облеклото ѝ, поинтересувал се е за възрастта ѝ, след което я е целунал. Това се е случило по време на снимките в щата Джорджия миналата година.

Ситуацията се усложнява от появата на видео материал в интернет пространството, показващ режисьора в компрометиращи ситуации с жени на снимачната площадка. В записа се чува как той заявява: "НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА: Копола целува и флиртува с 13-годишна!"

Очевидката споделя, че е била шокирана от видяното, но е предпочела да запази мълчание в момента.

В защита на режисьора се изказа Дарън Димитри, изпълнителен продуцент на филма, който обясни действията на Копола като опит "да повдигне духа на сцената".

Тези твърдения повдигат сериозни въпроси относно етиката и поведението на влиятелни фигури в киноиндустрията, особено когато става въпрос за взаимодействие с непълнолетни.