Автор
Антония Михайлова

Криси от "Ергенът" е влюбена: Вижте какво гадже си е намерила (СНИМКИ)

Криси, която зрителите познават от третия сезон на романтичното риалити "Ергенът", с радост обяви в социалните мрежи, че е намерила своята истинска любов.

В емоционален пост в Инстаграм устатата гримьорка сподели вълнуващи детайли за тяхното запознанство, които със сигурност предизвикаха възторжени реакции сред последователите ѝ.

View post on Instagram
 

"Винаги съм пазила личния си живот от публичното пространство, но сега нещата са различни! Преди да го срещна, категорично не вярвах, че любов от пръв поглед съществува.... Но именно това се случи с нас! Чувство, което не може да бъде описано с думи! Любовта ни откри съвсем неочаквано, докато си спортувах в парка, снимайки тренировъчни видеа, като дори запознанството ни го има документирано на видео. Не знам на колко двойки се е случвало нещо подобно, но със сигурност са малко! Оттогава сме неразделни! Когато откриете вашата половинка, то само тогава ще разберете защо не се е получило с останалите!", написа Кристина, известна на феновете си с псевдонима Горджъс.

Макар че не разкрива повече за своя партньор, от думите ѝ става ясно, че е намерила своята сродна душа.

Хубавата Елена от "Ергенът" атакува "Биг Брадър" (Видео)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Хубавата Елена от "Ергенът" атакува "Биг Брадър" (Видео)

Автор Ева Григорова

Припомняме, че Криси е една от най-атрактивните участнички в шоуто и макар да не успя да спечели сърцето на Алек, тя достигна до Топ 5.

Освен че е запалена по спорта и тренира по два пъти на ден, тя впечатлява със своята желязна дисциплина и воля – качества, които определено я отличиха в шоуто.