Автор
Ева Григорова

Нова глава в живота на Анджелина: От Брад Пит до британски рапър?

Анджелина Джоли присъства на премиерата на филма си "Мария" на 68-ия Лондонски филмов фестивал, придружена от предполагаемия си приятел Акала. Това подхранва слуховете за романтична връзка между 49-годишната актриса и 40-годишния британски рапър, въпреки че някои източници твърдят, че са само приятели.

Джоли демонстрира стилна визия с черно сако и панталон, допълнени от ниско изрязана блуза и черни ботуши. Тя носеше и златни обеци.

Наскоро Акала се появи на парти в Ню Йорк, организирано от компанията на Анджелина - Atelier Jolie. Това беше възприето като публично потвърждение на връзката им в социалните мрежи. Според слуховете двамата се виждат от повече от година.

Въпреки спекулациите, някои източници твърдят, че Джоли е необвързана и просто споделя приятелство с Акала, базирано на общи интереси в социални и хуманитарни каузи.

Освен Акала, има слухове, че Анджелина се вижда и с Джъстин Левин - композитор на Бродуей, с когото работи по мюзикъла "Аутсайдерите".

Тези нови романтични слухове идват 5 години след официалния развод на Джоли с Брад Пит. Актрисата все още не е потвърдила публично нито една от предполагаемите връзки.